Libnet.ro
UNICEF

06:15

Angela Merkel il felicita pe noul premier britanic Boris Johnson

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angela Merkel il felicita pe noul premier britanic Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel l-a felicitat pe noul premier britanic, Boris Johnson si a afirmat ca se asteapta la o cooperare buna cu fostul primar al Londrei, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson, ales liderul conservatorilor si va deveni prim-ministru in locul Theresei May

Fostul ministru de externe britanic Boris Johnson a fost ales marti lider al Partidului Conservator, aflat la guvernare, si va deveni astfel prim-ministru, inlocuind-o pe Theresa May, a anuntat formatiunea.

Brexit inca un ministru anunta ca demisioneaza din guvernul de la Londra, daca Boris Johnson ajunge premier

Ministrul britanic de Finante, Philip Hammond, a anuntat ca isi va da demisia in cazul in care conservatorul Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit Euronews. Anuntul sau vine dupa ce si ministrul Justitiei a declarat ca va parasi guvernul, cei doi demnitari britanici nefiind de acord cu scenariul iesirii Marii Britanii din UE fara acord, scenariu pe care viitorul premier pare a-l imbartisa.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Prima dezertare. Un ministru britanic anunta ca demisioneaza daca Boris Johnson devine premier

Ministrul britanic al finantelor, Philip Hammond, care se opune unui Brexit fara acord, si-a anuntat duminica intentia de a demisiona in cazul in care fostul ministrul de externe Boris Johnson devine.

Iran: il felicita pe Boris Johnson, dar spune Vom proteja Golful

Mohamad Javad Zarif, Ministrul de externe iranian, il felicita pe Boris Johnson pentru numirea sa ca.

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii.

Boris Johnson devine noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson a fost ales de membrii Partidului Conservator cu 92. 153 de voturi lider al formatiunii, infrangandu-l pe Jeremy Hunt 46. 656 de voturi).

Cand Ivanka Trump se grabeste sa-l felicite pe Boris Johnson si inventeaza o noua tara

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, l-a felicitat pe Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, pentru ca a devenit noul premier al United Kingston, scriind gresit numele oficial al Regatului Unit, relateaza The Independent.

UPDATE Boris Johnson castiga detasat cursa pentru postul de prim-ministru

Boris Johnson a castigat detasat cursa pentru a deveni viitorul premier britanic in fata ministrului Afacerilor Externe Jeremy Hunt, potrivit rezultatelor anuntate marti de Partidul Conservator, scrie AFP.

Boris Johnson mai face o victima: inca un om paraseste Guvernul britanic inainte ca Theresa May sa plece din Downing Street

Sir Alan Duncan, ministrul britanic de stat pentru Europa si Americi, a demisionat, luni, pe fondul preluarii sefiei guvernului de catre Boris Johnson, care a declarat ca sustine iesirea Regatului Unit din UE pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )