Libnet.ro
UNICEF

11:15

Angela Merkel da lovitura! Ce se intampla, de fapt, in Uniunea Europeana

Playtech Playtech,
Angela Merkel da lovitura! Ce se intampla, de fapt, in Uniunea Europeana

Incepand de astazi, 1 iulie 2020, Gemania va prelua, pentru a 13-a oara, presedintia rotativa a Uniunii Europene UE) pentru o perioada de sase luni. Statele membre care detin presedintia lucreaza impreuna in grupuri de cate trei, denumite trio-uri, pentru o perioada de 18 luni. Actualul trio este format din Germania iul. -dec. 2020), Portugalia ian. -iun. continuă pe Playtech

Relatia dintre Angela Merkel si Ursula von der Layen, cele doua nemtoaice de la carma Europei

De la 1 iulie 2020, odata cu preluarea presedintiei rotative a Consiliului European de catre Germania, Uniunea Europeana va fi condusa de doua femei germane: cancelarul Angela Merkel si Ursula von der Leyen. Cele doua au o indelungata istorie comuna intr-un acelasi partid, dar relatii istorice foarte diferite cu Europa. impreuna pot transforma Europa, relateaza Der Spiegel.

Angela Merkel, nevoita sa explice de ce nu a fost vazuta niciodata purtand masca

Cancelarul german Angela Merkel a facut numeroase apeluri ferme ca locuitorii Germaniei sa poarte masti pentru a se proteja de coronavirus, insa ea nu a fost vazuta niciodata in public purtand masca, ceea ce a atras atentia presei, comenteaza DPA, citataa de Agerpres.

De ce nu a fost vazuta Angela Merkel purtand masca pana acum. Cum a raspuns cancelarul Germaniei

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sustine ca nu a fost vazuta niciodata purtand masca, pentru ca desi mereu foloseste una atunci cand merge la cumparaturi, nu vrea sa dezvaluie la ce magazin se duce, tr.

Greta Thunberg sustine ca Angela Merkel a stat la coada sa faca poze cu ea

Activista de mediu Greta Thunberg sustine ca Angela Merkel a stat la coada sa faca poze cu ea pentru a arata bine in fata opiniei publice.

Uniunea Europeana a aprobat lista de state sigure pentru calatorii, intre care nu se afla Statele Unite

Uniunea Europeana a exclus Statele Unite de pe lista sigura de 14 tari pentru care blocul comunitar va permite calatoriile neesentiale incepand de miercuri. intre tarile excluse se mai afla Rusia, Brazilia si Turcia, relateaza Reuters.

DigiMobil prelungeste cu 12 luni taxarea roamingului in Uniunea Europeana

RCSRDS a obtinut o noua autorizatie de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) pentru a continua sa taxeze roamingul in Uniunea Europeana, pentru o noua perioada de cel mult 12 luni.

Uniunea Europeana si Marea Britanie incep negocieri maraton despre relatia lor post-Brexit Care sunt punctele majore de dezacord

Marea Britanie si Uniunea Europeana afiseaza un optimism prudent in contextul in care incep luni cinci saptamani de negocieri intense, care au ca scop obtinerea de progrese in legatura cu relatia post-Brexit si evitarea unui no deal catastrofal la sfarsitul anului, comenteaza AFP.

Uniunea Europeana isi creste fondurile pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze, a declarat duminica comisarul Thierry Breton, transmite Reuters.

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu americanii si chinezii

Uniunea Europeana finanteaza lansari de rachete, sateliti de comunicatii si explorarea spatiului, incercand sa tina pasul cu ambitiile Statelor Unite si Chinei, scrie Reuters, citat de news. ro.

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti si explorarea spatiului

Uniunea Europeana va aloca fonduri mai mari pentru lansari de rachete, sateliti de comunicatii si exploarea spatiului pentru a continua succesele deseori necunoscute in domeniul spatial si pentru a tine pasul cu ambitiile americane si chineze.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )