Libnet.ro
UNICEF

20:15

Angela Merkel, surprinsa din nou tremurand, a treia oara in ultimele saptamani - VIDEO

Antena3 Antena3,
Angela Merkel, surprinsa din nou tremurand, a treia oara in ultimele saptamani - VIDEO

Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsa tremurand in timpul unei intalniri cu premierul finlandez, fiind a treia situatie de acest gen din ultimele saptamani. Angela Merkel a fost vazuta. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Angela Merkel, surprinsa tremurand puternic pentru a treia oara in mai putin de o luna Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu mine

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a fost surprinsa, pentru a treia oara in mai putin de o luna, tremurand puternic in timpul unei ceremonii oficiale, la Berlin. Din imagini se vede cum cancelarul abia mai poate sta drepti din cauza picioarelor care tremura.

Angela Merkel, dupa un nou tremurat: Ma simt foarte bine

Cancelarul german Angela Merkel a dat asigurari miercuri ca se simte foarte bine, dupa o noua criza de tremurat in timpul unei ceremonii oficiale, a treia de acest fel in mai putin de o luna, relateaza AFP s.

VIDEO Angela Merkel, al treilea episod de tremurat in mai putin de o luna

Cancelarul german Angela Merkel a avut un nou episod de tremor, a treia oara in public in mai putin de o luna, ceea ce ridica intrebari referitoare la starea sa de sanatate, noteaza The Guardian.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost surprinsa tremurand puternic pentru a treia oara in mai putin de o luna (VIDEO)

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a fost surprinsa, pentru a treia oara in mai putin de o luna, tremurand puternic, arataSky News. Momentul a avut loc in timpul unei ceremonii oficiale, de la Berlin,.

Un roman va interpreta rolul lui Viktor Orban intr-un film despre Angela Merkel, aflat in pregatire

Un film despre cancelarul german Angela Merkel, a carui actiune este plasata in vara anului 2015 si prezinta etapele care au dus la deschiderea granitelor Germaniei unui milion de refugiati sirieni, este in curs de pregatire, iar din distributie face parte si actorul roman Radu Banzaru, relateaza Mediafax.

Caramitru, intr-o scrisoare deschisa: Ma simt nevoit, pentru a treia oara in ultimii douazeci de ani, sa-mi salvez onorabilitatea

Ion Caramitru, directorul TNB, a transmis presei o scrisoare deschisa in care vorbeste despre a treia oara in care este nevoit sa isi salveze onorabilitatea. Astazi, ma pregatesc pentru a treia incercare. Acuzele curg torential, sunt deja un infractor, terenul e aproape inundat, puncteaza Caramitru, referindu-se la controlul pe care Ministerul Culturii il va face la TNB.

Trump il ataca din nou pe ambasadorul Marii Britanii la Washington: E un tip foarte prost

Presedintele american Donald Trump l-a atacat din nou pe ambasadorul Marii Britanii la Washington, p.

Furtunile au pus din nou stapanire pe Romania. Cod galben de vijelii si grindina pentru toata tara

Furtunile au pus din nou stapanire pe Romania. Este cod galben de vijelii si grindinapana inaceasta seara la ora 22. Vantul puternic a smuls zeci de copaci din radacini si a lasat o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )