Libnet.ro
UNICEF

08:30

Angela Merkel, la telefon cu Obama: Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angela Merkel, la telefon cu Obama: Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat, intr-o discutie la telefon cu presedintele SUA Barack Obama pe tema crizei din Ucraina, ca liderul rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, sustin surse apropiate administratiei. continuă pe Wall-Street Ro

Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a transmis Angela Merkel lui Obama

Presedintele rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a spus cancelarul german Angela Merkel sefului administratiei americane Barack Obama duminica seara, dupa convorbirea telefonica pe care o purtase inainte cu liderul de la Kremlin privind situatia din Crimeea, potrivit The New York Times, informeaza Agerpres.

Merkel, catre Obama, despre situatia Ucrainei: Putin a pierdut contactul cu realitatea

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat, intr-o discutie la telefon cu presedintele SUA Barack Obama pe tema crizei din Ucraina, ca Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea. Merkel l-a sunat pe.

Ucraina: Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a spus Merkel lui Obama

Presedintele rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a spus cancelarul german Angela Merkel sefului administratiei americane Barack Obama duminica seara, dupa convorbirea telefonica pe care o .

Angela Merkel a VORBIT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina. Ce i-a PROMIS presedintele rus

Presedintele rus si cancelar german au discutat la telefon pe tema crizei din Crimeea, promisiunea facuta de Putin fiind aceea ca este dispus sa poarte un dialog. Vladimir Putin a acceptat o propunere a.

Angela Merkel, ingrijorata de evenimentele din Crimeea: Trebuie sa se faca totul pentru a pastra integritatea teritoriala

Cancelarul german Angela Merkel s-a declarat ingrijorata de evenimentele din Crimeea, in cadrul unui discurs rostit sambata la Berlin. Ceea ce se intampla in prezent in Crimeea ne ingrijoreaza. in.

Parlamentul ucrainean i-a cerut lui Vladimir Putin sa nu mobilizeze forte ruse in Ucraina

Parlamentul de la Kiev i-a cerut, duminica, presedintelui Vladimir Putin sa nu mobilizeze forte ruse in Ucraina, potrivit Interfax Ukraine. Verhovna Rada anunta apelul sau catre presedintele rus Vladimir Putin.

UPDATE: Parlamentul rus APROBA solicitarea lui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina

UPDATE 17:00 -Parlamentul rus a aprobat solicitarea presedintelui Vladimir Putin. Rusia poate interveni militar in Ucraina. UPDATE 16:15 - Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut, in urma cu putin timp,.

Papusile lui Vladimir Putin si de ce trebuie NATO sa-si arate muschii

Cu bijutierul te porti cu uneltele bijutieriului, iar cu fierarul cu uneltele fierarului. E un proverb vechi pe care occidentalii ar trebui sa-l invete acum, cand Vladimir Putin loveste cu barosul pentru a doua oara in ultimii sapte ani. De aceasta data o face in mijlocul Europei si toate semnele arata ca intentiile presedintelui rus nu se limiteaza la Crimeea. Vedem reprodusa strategia, aplicata si in 2008 in Georgia, prin care Rusia si-a impus prin forta armata vointa atunci cand nu a fost capabila sa se faca iubita. Cine va urma la rand? Mai devreme sau mai tarziu, datorita apetentei sale europene, Republica Moldova?.

Inapoi la Razboiul Rece? Vladimir Putin, Ucraina si Occidentul

Arogant si impasibil precum Calaretul de Arama din orasul sau natal, nepasator precum un stalp din beton, tarul de la Kremlin, Vladimir Putin, trateaza Ucraina ca pe un protectorat. Crescut in imperiul colonial numit URSS, fostul locotenent-colonel KGB actioneaza ca un satrap imperialist. A declansat o actiune militara de tip invazie fara sa-i pese nici cat negru sub unghie de reactiile comunitatii democratice globale.

Rusia se pregateste de o interventie militara in Ucraina. Vladimir Putin a primit acordul Parlamentului pentru trimiterea de trupe

UPDATE: Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a luat inca nicio decizie privind utilizarea fortei militare in Ucraina, declara purtatorul de cuvant al Kremlinului, citat de AFP. Aprobarea unei eventuale.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )