Libnet.ro
UNICEF

15:45

Angela Merkel vrea sa continue negocierile cu Turcia

Adevărul Adevărul,
Angela Merkel vrea sa continue negocierile cu Turcia

Cancelarul german, Angela Merkel, si-a exprimat luni la Berlin dorinta ca negocierile dintre Bruxelles si Ankara sa continue, in contextul in care relatiile dintre cele doua tari s-au subrezit in ultimele zile, pe fondul tensiunilor politice din Turcia. continuă pe Adevărul

Germania spune NU Turciei. Angela Merkel a blocat negocierile privind aderarea la UE

Germania a blocat joi inceperea unei noi sesiuni de negocieri privind aderarea Turciei la UE, protestand astfel fata de reprimarea manifestatiilor din aceasta tara, scrie Financial Times, citand surse.

Turcia o avertizeaza pe Angela Merkel sa nu blocheze deschiderea unui nou capitol de negocieri

Ministrul turc al Afacerilor Europene, Egemen Bagis, o avertizeaza pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, sa nu blocheze deschiderea unui nou capitol in negocierile Turciei cu Uniunea Europeana, scrie.

VIDEO Gafa pentru care Angela Merkel este ridiculizata pe Twitter

In timp ce pentru presedintele american Barack Obama vizita la Berlin a fost una roditoare, pentru cancelarul german Angela Merkel intalnirea n-a fost intocmai buna, scrie saptamanalul Der Spiegel. Un comentariu pe care l-a facut Doamna de Fier a Germaniei in timpul conferintei de presa comune cu Obama a devenit viral si a fost ridiculizat de internauti pe Twitter.

Cu trei luni inainte de alegerile legislative, Angela Merkel face promisiuni de miliarde de euro

Cu trei luni inainte de alegerile legislative din Germania, cancelarul Angela Merkel a facut duminica promisiuni de campanie in valoare de miliarde de euro, dand asigurari in acelasi timp ca va mentine.

Tensiuni intre Angela Merkel si Vladimir Putin privind obiecte de arta furate de Armata Rosie din Germania nazista

Cu ocazia inaugurarii unei expozitii de arta la Muzeul Hermitage din Sankt-Petersburg, Angela Merkel i-a reprosat presedintelui Vladimir Putin ca printre obiectele expuse se afla si artefacte furate de catre.

Schimb dur de replici intre Germania si Turcia, dupa ce Angela Merkel a afirmat ca interventia politiei impotriva manifestantilor a fost prea dura

Tonul a urcat violent vineri intre Berlin si Ankara, Turcia respingand criticile germane privind interventia politiei la manifestatiile anti-Erdogan si acuzand amenintari ascunse legate de procesul de aderare la Uniunea Europeana, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )