Libnet.ro
UNICEF

09:15

Angelina Jolie isi va face prima aparitie publica dupa dubla mastectomie

Adevărul Adevărul,
Angelina Jolie isi va face prima aparitie publica dupa dubla mastectomie

Angelina Jolie isi va face prima aparitie publica pe covorul rosu de cand a anuntat ca a suferit o dubla mastectomie, la premiera londoneza a filmului World War Z, in care joaca logodnicul ei, Brad Pitt, relateaza E!News. Evenimentul va avea loc duminica, 2 iunie. continuă pe Adevărul

Angelina Jolie chiuleste de la inmormantarea matusii sale pentru a lua parte la o premiera de film!

Angelina Jolie nu va fi prezenta la inmormantarea matusii sale, care a murit weekendul trecut dupa o apriga lupta cu un cancer la san. Inmormantarea este programata pentru duminica, 2 iunie, aceeasi zi in care Jolie isi confirmase deja prezenta la Londra, la premiera peliculei World Waw Z, in care Brad Pitt joaca rolul principal. Continue reading .

Cazanciuc: Romania isi face datoria in ceea ce priveste lupta anticoruptie.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, spune ca Romania, care are instrumente si un portofoliu de rechizitorii si condamnari definitive, isi face datoria in ceea ce priveste lupta anticoruptie. Mai mult, daca aceasta este eficienta, tara va fi mai atractiva si pentru investitii, potrivit Mediafax. Declaratia a fost facuta luni, la conferinta de deschidere a proiectului Promovarea schimbului de bune practici in detectarea, investigarea si sanctionarea faptelor de coruptie in UE, initiat de .

Portret cu Angelina Jolie fara sani, scos la licitatie

Dupa ce Angelia Jolie a spus intregii lumi drama prin care a trecut si alegerea pe care a luat-o pentru viata si de dragul copiilor ei, pictorul suedez Johan Andersson va vinde la licitatie, in scop caritabil,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )