Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angelina Jolie, marturisire SOCANTA: Si-a facut dubla mastectomie.

România Liberă România Liberă,
Angelina Jolie, marturisire SOCANTA: Si-a facut dubla mastectomie.

Frumoasa actrita Angelina Jolie a facut, marti, o dezvaluire socanta: a facut dubla operatie de mastectomie ca sa previna cancerul. Jolie a facut aceasta marturisire intr-un articol publicat in The New York Times, intitulat Optiunea mea medicala. Citeste si Angelina Jolie, prezenta la incheierea unui acord istoric contra violentelor sexuale, la summitul G8 Actrita a explicat motivul pentru care a luat cruda decizie a mastectomiei: mama ei s-a luptat cu cancerul timp de aproape un deceniu . continuă pe România Liberă

Angelina Jolie, marturisire SOCANTA: Si-a facut dubla masectomie.

Frumoasa actrita Angelina Jolie a facut, marti, o dezvaluire socanta: a facut dubla masectomie ca sa previna cancerul. Jolie a facut aceasta marturisire intr-un articol publicat in The New York Times, intitulat Optiunea mea medicala. Actrita a explicat motivul pentru care a luat cruda decizie a masectomiei: mama ei s-a luptat cu cancerul timp de aproape un deceniu si a murit la varsta de 56 de ani. A reusit sa-si stranga in brate primii nepoti, insa nu si pe cei care au venit pe lume mai .

Angelina Jolie si-a facut o dubla mastectomie. Actrita este purtatoarea unei gene care creste riscul de cancer la san

Actrita Angelina Jolie 37 de ani) a suferit o dubla mastectomie preventiva, deoarece este purtatoarea unei gene care provoaca cancerul la san, potrivit BBC News. Starul american a povestit toata aceasta experienta intr-un articol intitulat My Medical Choice Alegerea mea medical- - n. r), publicat in New York Times.

Angelina Jolie, in lupta contra cancerului la san! Ce marturisiri socante a facut actrita!

Angelina Jolie a marturisit ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni riscul de a dezvolta cancer la san. Intr-un articol intitulat My Medical Option, publicat in New York Times, actrita a scris ca a suferit aceasta operatie deoarece este purtatoare a unei gene care ii creste riscul de cancer ovarian si de san. Continue reading .

Angelina Jolie a suferit o dubla masectomie: Am decis sa actionez preventiv si sa reduc riscurile pe cat posibil

Actrita Angelina Jolie a povestit ca a suferit o dubla masectomie pentru a preveni cancerul la san si ovare, printr-un eseu publicat in New York Times. in cadrul articolului My medical choice Alegerea.

Angelina Jolie, dupa dubla mastectomie cu rol preventiv: Nu ma simt mai putin femeie

Actrita americana Angelina Jolie a anuntat ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni un eventual cancer la san. Actrita a precizat ca este purtatoare a unei gene defectuoase, care creste riscul de aparitie a cancerului ovarian si de san.

Angelina Jolie, dupa dubla mastectomie cu rol preventiv: Nu ma simt mai putin femeie

Actrita americana Angelina Jolie a anuntat ca a suferit o dubla mastectomie pentru a preveni un eventual cancer la san. Actrita a precizat ca este purtatoare a unei gene defectuoase, care creste riscul de aparitie a cancerului ovarian si de san.

Angelina Jolie prefera sa se casatoreasca cat mai repede posibil

Angelina Jolie, care a suferit o dubla masectomie, prefera sa se casatoreasca cu Brad Pitt mai repede decat au planuit cei doi, decat sa amane momentul.

Angelina Jolie prefera sa se casatoreasca cat mai curand posibil

Angelina Jolie, care a suferit o dubla masectomie preventiva, prefera sa se casatoreasca cu Brad Pitt mai repede decat au planuit cei doi, decat sa amane momentul.

Decizia CUTREMURATOARE pe care a luat-o Angelina Jolie. Anuntul l-a facut in aceasta dimineata

Frumoasa actrita Angelina Jolie, mama a sase copii, a facut un anunt tulburator in aceasta dimineata, intr-un articol pe care ea insasi l-a scris pentru The New York Times. Jolie a scris ca tocmai si-a.

O jurnalista de la CNN diagnosticata cu cancer la san va suferi o dubla mastectomie, la fel ca Angelina Jolie

Zoraida Sambolin, gazda emisiunii, Early Start, de la CNN, a fost diagnosticata cu cancer la san si va suferi o dubla mastectomie. Ea a facut acesta marturisire marti, in timp ce discuta in emisiune despre decizia Angelinei Jolie de a face aceasta interventie chirurgicala ca masura de precautie, potrivit CNN.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )