Libnet.ro
UNICEF

06:15

Angelique Kerber castiga la Australian Open in fata unei Serena Williams cu frana de mana trasa

Online Sport Online Sport,
Angelique Kerber castiga la Australian Open in fata unei Serena Williams cu frana de mana trasa

Angelique Kerber a castigat sambata finala de la Australian Open, invingand-o pe Serena Williams, 4-6 6-2 4-6. Americanca nu a parut sa intre in meci decat tarziu si nici atunci complet, batandu-se practic singura. Kerber a devenit prima germanca dupa 1999 care castiga un turneu de Mare Slem. continuă pe Online Sport

Angelique Kerber se impune la Australian Open, in finala cu Serena Williams. Simona Halep pierde locul 2 WTA

Angelique Kerber este noua campioana la Australian Open, dupa victoria contra Serenei Williams, 6 - 4, 3 - 6, 6 - 4. Nemtoaica nu castigase decat o singura data in fata liderului clasamentului WTA, iar prin.

Surpriza Angie: Angelique Kerber a castigat Australian Open - Serena Williams a ratat sansa de a fi egala lui Steffi Graf

Angelique Kerber 28 de ani) a reusit, sambata, cea mai importanta performanta a carierei, jucatoarea din Germania castigand Australian Open, dupa o finala intensa de trei seturi impotriva Serenei Williams 6-4, 3-6, 6-4). Cu o defensiva de fier s-a deplasat fantastic pe teren), Angie a crezut in sansa ei in fiecare moment, iar trofeul va lua calea Germaniei. Serena Williams a ratat sansa de a egala recordul detinut de Steffi Graf: 22 de titluri de Grand Slam. In urma victoriei de pe Rod Laver Arena, Angelique va urca, de luni, pe locul doi in ierarhia WTA.

LIVE Serena Williams - Angelique Kerber in finala de la Australian Open

Urmariti in timp real finala feminina de la Australian Open, intre Serena Williams si Angelique Kerber.

Surpriza de proportii la Australian Open, in finala feminina dintre Serena Williams si Angelique Kerber

Serena Williams si Angelique Kerber s-au duelat in finala feminina a primului Grand Slem din 2016, cel de la Australian Open.

Serena Williams se apara: Nu sunt robot

Invinsa de Angelique Kerber in finala de la Australian Open, jucatoarea americana Serena Williams a declarat la final ca nu este robot si ca nu poate castiga toate meciurile in care joaca.

Serena Williams si Angelique Kerber se vor confrunta in finala Australian Open

Jucatoarea americana Serena Williams se va confrunta, in finala feminina de simplu din cadrul turneului Australian Open, cu jucatoarea germana Angelique Kerber.

UPDATE Australian Open Serena Williams si Angelique Kerber vor juca finala de la Melbourne

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, si germanca Angelique Kerber, lucul 6 mondial, vor juca finala turneului Australian Open de la Melbourne. Fiecare dintre ele s-au calificat joi dimineata in finala dupa ce si0-au invins adversarele din semifinale. Williams a dispus de poloneza Agnieszka Radwanska, iar Angelique Kerber a invins-o pe britanica Johanna Konta.

Australian Open. Lectie de mentalitate oferita de Angelique Kerber din care ar trebui sa invete si Simona Halep

Angelique Kerber a reusit supriza la Australian Open 2016, castigand trofeul dupa ce a invins-o in finala pe Serena Williams.

Angelique Kerber a CASTIGAT turneul de tenis Australian Open.Cum o afecteaza victoria pe Halep

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber a castigat, sambata, primul sau turneu de Mare Slem din cariera, Australian Open, dupa ce a invins-o in finala de la Melbourne pe americanca Serena Williams.

Australian Open: Kerber o invinge pe Azarenka; Finalul povestii pentru Zhang - A fost eliminata de Konta

Angelique Kerber cap de serie numarul sapte) a reusit surpriza zilei de la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka, sportiva creditata de casele de pariuri cu a doua sansa la castigarea turneului de Grand Slam, dupa Serena Williams. Visul frumos s-a terminat pentru Shuai Zhang jucatoare care a eliminat-o in turul intai pe Simona Halep), chinezoaica fiiind invinsa de Johanna Konta. Astfel, in semifinale se vor duela Kerber cu Konta si Serena Williams cu Agnieszka Radwanska.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )