Libnet.ro
UNICEF

22:00

Angelique Kerber, prima reactie dupa victoria in fata Irinei Begu: A fost fantastic!

Antena3 Antena3,
Angelique Kerber, prima reactie dupa victoria in fata Irinei Begu: A fost fantastic!

Jucatoarea de tenis Angelique Kerber a oferit o prima reactie dupa victoria in fata Irinei Begu, scor 6-2, 6-3, in primul meci de la Fed Cup dintre Romania si Germania. Nemtoaica a spus ca a. continuă pe Antena3

FedCup Romania vs Germania - Programul meciurilor: Irina Camelia Begu vs Angelique Kerber, prima disputa a zilei de sambata

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din intalnirea de FedCup dintre Romania si Germania. In primul meci, Irina Camelia-Begu o va intalni pe Angelique Kerber. Duelul cu nemtoaicele se va disputa in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca si conteaza pentru play-off-ul de mentinere in Grupa Mondiala a competitiei. HotNews. ro va relata pe larg, de la fata locului, confruntarea cu Kerber, Petkovic, Beck si Goerges.

FOTOGALERIE Angelique Kerber nu i-a dat prea multe sanse Irinei Begu - Germania conduce cu 1-0

Angelique Kerber a adus primul punct Germaniei in meciul din play-off-ul FedCup, dupa ce a invins-o pe Irina Camelia Begu. Castigatoare a ultimei editii de la Australian Open, Kerber s-a impus in doua seturi, scor 6-2, 6-3. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE de la partida dintre Irina si Angelique.

Prima reactie a Simonei dupa victoria cu Petkovici: Am dureri, dar nu ma las!

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria obtinuta cu Andrea Petkovic, ca are dureri la talpa stanga, in urma cazaturii suferite in primul set.

Romania-Germania in Fed Cup: Irina Begu o va infrunta in prima partida pe Angelique Kerber

Irina Begu 35 WTA) are cea mai grea misiune in fata lui Angelique Kerber, numarul trei mondial, sambata, de la ora 13:00, in primul meci de simplu al confruntarii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Germaniei, care are loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in baraj-ul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

LIVE TEXT: Irina Camelia Begu - Angelique Kerber FINAL. ROMANIA-GERMANIA, 0-1, dupa primul meci in barajul Fed Cup de la Cluj

Irina Begu 35 WTA) a pierdut in fata jucatoarei germane Angelique Kerber, numarul trei mondial 2-6, 3-6 ) in primul meci de simplu al confruntarii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Germaniei din Fed Cup. Irina Begu si Angelique Kerber au mai jucat impreuna de cateva ori.

Irina Begu explica esecul cu Angelique Kerber: Intonarea imnurilor m-a emotionat!

Irina Camelia Begu a declarat, sambata, ca si-a dorit prea mult sa castige meciul cu Angelique Kerber si din acest motiv a comis prea multe greseli nefortate. Romania si Germania sunt la egalitate dupa prima zi de meciuri, scor 1-1.

LIVE TEXT: Irina Camelia Begu - Angelique Kerber, start la 13.00, in prima ciocnire din Fed Cup

Irina Begu 35 WTA) o va intalni pe Angelique Kerber, numarul trei mondial, in primul meci de simplu al confruntarii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Germaniei din Fed Cup. Irina Begu si Angelique Kerber au mai jucat impreuna de cateva ori.

LIVE TEXT: Irina Begu pierde primul meci la Angelique Kerber in doua seturi. Romania-Germania 0-1 in Fed Cup

Irina Begu 35 WTA) a pierdut in fata jucatoarei germane Angelique Kerber, numarul trei mondial 2-6, 3-6 ) in primul meci de simplu al confruntarii dintre echipele de tenis ale Romaniei si Germaniei din Fed Cup. Irina Begu si Angelique Kerber au mai jucat impreuna de cateva ori.

LIVETEXT FedCup: Irina Begu si Angelique Kerber deschid balul la Cluj

Romania intalneste Germania in Fed Cup, meci de baraj care are ca miza mentinerea in Grupa Mondiala a competitiei. in prima partida se vor intalni Irina Begu si Angelique Kerber, cea mai buna jucatoare germana.

Fed Cup: Irina Begu, invinsa de Angelique Kerber in primul meci al disputei Romania-Germania

Germania conduce cu 1-0 dupa ce Angelique Kerber a invins-o, sambata, in primul meci de simplu, pe Irina Begu, cu 6-2, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )