Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anghel, BVB: In prima zi de oferta publica pentru Romgaz 16% din transa aferenta retailului a fost subscrisa

Hotnews Hotnews,
 Anghel, BVB: In prima zi de oferta publica pentru Romgaz 16% din transa aferenta retailului a fost subscrisa

In prima zi de oferta publica pentru Romgaz 16% din transa aferenta retailului a fost subscrisa, iar cel mai probabil pana la final se va ajunge la o suprasubscriere, a declarat marti pentru Agerpres, Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti si CEO al BCR Pensii, citat de media locala. Investitorii de retail au depus ordine pentru a cumpara 1,4 milioane de actiuni. Este o oportunitate unica pentru populatie pentru ca se acorda un discount de 5% fata de pretul pentru investitorii institutionali, a explicat Lucian Anghel. continuă pe Hotnews

Mobius: Am cumparat actiuni in oferta publica a Nuclearelectrica, vom cumpara si prin cea a Romgaz

Mark Mobius, presedintele executiv al Templeton Emerging Markets Group, din care face parte si administratorul Fondului Proprietatea FP), a declarat ca este interesat de companiile de stat privatizate partial de Romania, inclusiv de preluarea de actiuni prin oferta publica a Romgaz.

Presiune la vanzare, in incercarea obtinerii de lichiditati pentru Romgaz

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de vineri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de 33,02 milioane lei 7,42 milioane euro), cu circa 65,27% peste cea de joi, cand investitorii au tranzactionat de 19,98 milioane lei 4,49 milioane euro).

CE analizeaza oferta Cemex pentru achizitionarea Holcim

Autoritatile antitrust ale UE vor examina oferta producatorului mexican de ciment Cemex de a achizitiona operatiunile din Spania ale grupului elvetian Holcim, in urma solicitarii primite de la autoritatile spaniole, a anuntat vineri Comisia Europeana, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )