Libnet.ro
UNICEF

08:15

Anghel Iordanescu: Se fac demersuri pentru un meci amical cu Spania

Hotnews Hotnews,
 Anghel Iordanescu: Se fac demersuri pentru un meci amical cu Spania

Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat luni, intr-o conferinta de presa ca Federatia Romana de Fotbal face demersurile pentru organizarea unui meci amical cu nationala Spaniei, tehnicianul dorind ca pana la Campionatul European sa adune 6 jocuri de pregatire. continuă pe Hotnews

Anghel Iordanescu a confirmat lista stranierilor pentru meciul cu Italia

Jucatorii romani care evolueaza la cluburi din strainatate, anuntati inital ca fac parte din lot pentru partida amicala cu Italia, au fost confirmati de catre selectionerul Anghel Iordanescu.

Lista jucatorilor convocati de Anghel Iordanescu pentru partida amicala cu Italia - Cristi Sapunaru, Steliano Filip si Vlad Achim, selectionati

Anghel Iordanescu a anuntat lista celor 25 de jucatori cu care va aborda partida amicala cu Italia. Printre cei convocati se numara si nume precum Cristi Sapunaru Pandurii), Steliano Filip Dinamo) sau Vlad Achim Viitorul).

Anghel Iordanescu prefateaza amicalul cu Italia

Selectionerul Anghel Iordanescu a vorbit, luni, intr-o conferinta de presa despre amicalul pe care nationala Romaniei il va sustine in deplasare contra Italiei pe 17 noiembrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )