Libnet.ro
UNICEF

21:46

Anglia: 35 de pasageri clandestini, descoperiti intr-un container. Un barbat a murit de deshidratare

Adevărul Adevărul,
Anglia: 35 de pasageri clandestini, descoperiti intr-un container. Un barbat a murit de deshidratare

35 de persoane originare de pe subcontinentul indian, inclusiv copii, au fost descoperite intr-un container de pe un vapor ancorat in docurile Tilbury din Essex, Marea Britanie. Un barbat a decedat din cauza deshidratarii in urma calatoriei. continuă pe Adevărul

Anglia: peste 30 de pasageri clandestini, descoperiti intr-un container. Un barbat a murit de deshidratare

Peste 30 de persoane, inclusiv copii, au fost descoperite intr-un container de pe un vapor ancorat in docurile Tilbury din Essex, Marea Britanie. Un barbat a decedat din cauza deshidratarii in urma calatoriei.

Anglia: Zeci de oameni, descoperiti intr-un container pe un vapor

Treizeci si cinci de oameni originari din India cel mai probabil imigranti clandestini), dintre care unul a murit in timpul calatoriei, iar ceilalti sufera de deshidratare si hipotermie, au fost descoperiti intr-un container de pe un vapor sosit in portul din Tilbury estul Angliei), venind din Belgia, au anuntat astazi autoritatile britanice, politia mentionand ca a deschis un dosar pentru omor, transmite presa straina.

Imigranti ilegali, dintre care unul mort, descoperiti intr-un container

Treizeci si cinci de persoane originare de pe subcontinentul indian, inclusiv copii, dar si un barbat mort, au fost descoperite intr-un container, la bordul unui vapor .

VIDEO Anglia: 35 de persoane, inclusiv un mort, descoperite intr-un container pe un vapor venind din Belgia

Treizeci si cinci de persoane originare de pe subcontinentul indian, inclusiv copii, dar si un barbat mort, au fost descoperite intr-un container, la bordul unui vapor care a sosit in portul Tilbury, in estul Angliei, din Belgia, au anuntat sambata oficiali britanici.

Marea Britanie: 35 de persoane, inclusiv un mort, descoperite intr-un container pe un vapor

Treizeci si cinci de persoane, inclusiv copii, dar si un barbat mort, au fost descoperite intr-un container, la bordul unui vapor care a sosit in portul Tilbury, in estul Angliei. Dupa ingrijiri initiale.

Zeci de imigranti ilegali, gasiti intr-un container aflat pe un vapor. Una dintre persoane era decedata

Treizeci si cinci de persoane originare din India, printre care si copii, dar si un barbat mort, au fost descoperite intr-un container, la bordul unui vapor care a sosit in portul Tilbury, in estul Angliei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )