Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANI, despre recomandarile GRECO: ,,implementate satisfacator

România Liberă România Liberă,
ANI, despre recomandarile GRECO: ,,implementate satisfacator

Cele doua recomandari GRECO care vizeaza sfera de competenta a Agentiei Nationale de Integritate au . continuă pe România Liberă

ANI, despre Raportul GRECO: Cele doua recomandari care ne vizeaza, ridicate la stadiul de implementate satisfacator

Agentia Nationala de Integritate remarca, dupa publicarea Raportului GRECO, ca cele doua recomandari care vizeaza sfera de competenta a ANI au fost ridicate de la stadiul de partial implementate la cel de implementate satisfacator.

Asociatia Forumul Judecatorilor: Lipsa oricarei reactii de conformare la recomandarile GRECO, inacceptabile intr-un stat de drept

Si pot pune in pericol insusi parcursul Romaniei ca stat membru al Consiliului Europei. Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a transmis, marti seara, ca lipsa oricarei reactii de conformare la recomandarile GRECO din partea puterii legislative sau a puterii executive, precum si atitudinile unor membri ai CSM, in frunte cu presedintele sau, de respingere a unor critici ale organismelor internationale, sunt inacceptabile intr-un stat de drept.

Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa faca propria analiza si sa ia masuri

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat marti ca fiecare institutie care apare in rapoartele GRECO trebuie sa faca o analiza in legatura cu recomandarile facute si sa ia masurile care se.

Tariceanu despre raportul GRECO: Aceiasi experti nu au avut nimic de comentat despre protocoalele secrete

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind protocoalele secrete sau dosarele facute la comanda, a afimat marti presedintele Senatului, Calin.

Tariceanu despre raportul GRECO: ,,Aceiasi experti nu au avut nimic de comentat

Expertii GRECO nu au avut nimic de comentat despre dezvaluirile din ultimii ani, intre acestea fiind.

VIDEO Birchall, despre rapoartele GRECO: Fiecare institutie trebuie sa isi faca propria analiza si sa ia masurile care se impun

Fiecare institutie vizata de GRECO in rapoartele pentru Romania publicate marti trebuie sa isi faca propria analiza si sa ia masurile care se impun, a declarat ministrul Justitiei, Ana Birchall, fara a face alte comentarii.

Dana Girbovan, despre rapoartele GRECO: Aceste evaluari nu sunt doar vadit subiective, ci contin si erori grosiere

Judecatorul Dana Girbovan, presedintele UNJR, arata intr-o postare pe Facebook ca rapoartele GRECO pentru Romania contin erori care dovedesc fie superficialitatea celor care le-au redactat, fie sunt vadit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )