Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANI a lansat o sectiune distincta pentru declaratiile de avere si interese ale candidatilor la alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
ANI a lansat o sectiune distincta pentru declaratiile de avere si interese ale candidatilor la alegerile prezidentiale

Candidatii la alegerile prezidentiale isi pot depune declaratiile de avere si interese mai simplu. Agentia Nationala de Integritate a lansat pe pagina de Internet www. integritate. eu) o sectiune distincta pentru aceste declaratii. continuă pe România Liberă

Declaratiile de avere si de interese ale prezidentiabililor, pe site-ul ANI. Klaus Iohannis, 3 case si 3 apartamente. Victor Ponta, 3 apartamente si o casa. Monica Macovei, 3 apartamente si 2 case

Agentia Nationala de Integritate ANI) a lansat pe pagina de internet www. integritate. eu o sectiune destinata declaratiilor de avere si de interese depuse de catre candidatii la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Dintre candidati, doar Victor Ponta, Klaus Iohannis si Monica Macovei si-au publicat noile declaratii de avere si de interese.

Primarul din Alesd, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea l-au trimis in judecata pe primarul orasului bihorean Alesd, Zeno Danut Tipter PNL), pentru conflict de interese, acuzandu-l ca i-ar fi atribuit firmei fiului sau 15 contracte pentru servicii de topografie.

Primarul din Alesd, Bihor, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul din localitatea bihoreana Alesd, Zeno Danut Tipter, a fost trimis in judecata de procuroii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea pentru conflict de interese.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )