Libnet.ro
UNICEF

06:45

Anicescu, Coface: Una din trei companii din Romania este zombi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Anicescu, Coface: Una din trei companii din Romania este zombi

Una din trei companii din Romania este zombi, adica are profitabilitate si solvabilitate zero, iar intr-o economie extrem de competitiva acestea nu si-ar avea locul, a declarat, miercuri, Eugen Anicescu, country manager Coface Romania, citat de Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Tariceanu: Statul de drept din Romania este sub asediul sistemului paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, afirma ca statul de drept din Romania este sub asediul sistemului paralel de putere, mentionand ca tara noastra a cunoscut un regres urias in ceea ce.

Tariceanu: Zilnic primesc sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor./Romania este sub asediul sistemului paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vorbeste din nou despre statul paralel, intr-un mesaj postat duminica pe Facebook, in care explica elementele esentiale ale statului de drept si sustine ca Romania este sub asediul sistemului paralel de putere, relateaza News. ro. El mai spune ca primeste zilnic la biroul sau de la Senat sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor.

Statistica ALARMANTA: Un sofer din trei conduce DROGAT (VIDEO)

La volan sau pietoni, suntem in permanenta in pericol atunci cand iesim pe strazile din Bucuresti! O statistica ingrijoratoare realizata de Agentia Nationala Antidrog arata ca un sofer din trei te.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )