Libnet.ro
UNICEF

20:30

ANIMALELOR, mi-e SCARBA de voi!: Un lider ALDE, extrem de deranjat de protestul din Capitala fata de legea GRATIERII

B1 B1,
ANIMALELOR, mi-e SCARBA de voi!: Un lider ALDE, extrem de deranjat de protestul din Capitala fata de legea GRATIERII

Declaratii halucinante ale unui lider ALDE cu privire la protestul care a avut loc miercuri seara in Bucuresti fata de legea gratierii. Vicepresedintele Catalin Beciu a scris pe Facebook, le-a. continuă pe B1

Vicepresedinte ALDE: in Bucuresti a avut loc prima manifestatie nazista din ultimii 70 de ani. Animalelor, mi-e scarba de voi!

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu a avut o reactie dura, pe Facebook, la adresa protestului care a avut loc miercuri seara in Bucuresti fata de ordonanta gratierii si modificarea Codului Penal, numindu-i pe protestatari nazisti si chiar aluzionand la faptul ca acestia nu ar avea garantat dreptul constitutional la viata.

FOTO: Vicepresedintele ALDE, atitudine revoltatoare la adresa oamenilor care au participat la protestele impotriva Legii gratierii: Manifestatie nazista, niste cretini. Animalelor, mi-e scarba!

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu a calificat persoanele care au participat, miercuri seara, la protestele impotriva proiectului gratierii drept animale care ii provoaca scarba. intr-o serie de mesaje postate pe pagina sa de Facebook, el a descris protestul ca fiind o manifestatie nazista si a lansat numeroase injurii la adresa celor care l-au criticat pentru atitudinea sa.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )