Libnet.ro
UNICEF

18:30

Aniversarea a 10 ani: Wienerberger Brick Award cel mai important concurs de arhitectura din lume

România Liberă România Liberă,
Aniversarea a 10 ani: Wienerberger Brick Award cel mai important concurs de arhitectura din lume

Wienerberger organizeaza de 10 ani Brick Award, cel mai important concurs de arhitectura din lume destinat cladirilor realizate din caramida. continuă pe România Liberă

Trei seisme produse sambata in Vrancea: Cel mai puternic a avut magnitudinea de 3,5

Trei seisme s-au resimtit sambata in zona seismica Vrancea, cel mai puternic dintre acestea, cu o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter, fiind inregistrat la ora 21. 32, potrivit Institutului National.

Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului

Fostul mijlocas francez Zinedine Zidane este cel mai bun fotbalist al deceniului.

Luis Suarez, cel mai bun jucator din Anglia

Luis Suarez, atacantul uruguayan al lui Liverpool, a fost desemnat de catre Asociatia Jucatorilor Profesionisti PFA) drept cel mai bun jucator al sezonului in Anglia, scrie Mediafax. Suarez a reusit 30 de.

Wienerberger organizeaza concursul de arhitectura Brick Award

Producatorul global de caramida, Wienerberger organizeaza concursul de arhitectura Brick Award, destinat cladirilor realizate din caramida, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

FOTOGALERIE Dream Hack Bucuresti 2014 - Cel mai mare turneu de jocuri video din tara, in imagini

Peste 20. 000 de oameni au participat in weekendul trecut la Sala Polivalenta din Bucuresti la Dream Hack 2014, cel mai mare turneu de jocuri video din Romania. Alaturi de participanti au fost prezenti unii din cei mai celebri gameri de Dota 2, Starcraft 2 precum si alte jocuri, dar si peste de 300 de jurnalisti din toata lumea. In plus, pe langa turneele de jocuri, la eveniment s-a organizat si unul din cele mai mari concursuri de Cosplay din tara.

Cel mai bine platit CEO la stat? Directorul Transgaz, Petru Vaduva, a incasat bonusuri de aproape 1 mil. lei in sapte luni de mandat

Petru Vaduva, directorul general al Transgaz Medias TGN), poate candida cu usurinta la titlul de cel mai bine platit CEO la stat dupa ce a castigat in cele sapte luni de mandat din 2013 peste 1 milion de lei. Majoritatea sumei vine dintr-un bonus.

Washington Post il ataca dur pe Gigi Becali: El este cel mai jignitor patron de club din lume - un fost cioban, devenit mogul de terenuri

Editorialistul Ishaan Tharoor a scris, pe blogul cotidianului Washington Post, ca din pacate cel mai jignitor patron de club din lume nu este proprietarul echipei de baschet LA Clippers, Donald Sterling, implicat intr-un scandal rasist, ci finantatorul FC Steaua Gigi Becali.

Cel mai puternic club englezesc de rugby, Saracens Londra, intra in parteneriat cu RCM Timisoara

RCM Timisoara a trecut intr-o alta era a dezvoltarii odata cu ajungerea la un acord cu cel mai puternic club englezesc de rugby. Initiativa va aduce la Timisoara toate cunostintele organizatiei englezesti, se va lucra la organizare, la metode de antrenament, la calitatea jocului prestat. Vorbim de un parteneriat care, cu siguranta, va face invidioase toate cluburile din aceasta parte a Europei!.

Acesta este cel mai bun restaurant din lume. A primit titlul pentru a patra oara

Restaurantul Noma din Copenhaga, administrat de maestrul bucatar Rene Redzepi, a fost desemnat luni, la Londra, cel mai bun din lume de influenta revista britanica Restaurant, castigand pentru a patra oara .

Cel mai mare producator de bere din Moldova si-a redus profitul de 2,5 ori

Cel mai mare producator de bere din Republica Moldova, compania Efes Vitanta Moldova Brewery a inregistrat in anul 2013 o scadere a veniturilor si profitului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )