Libnet.ro
UNICEF

07:15

Aniversari in politica: Victor Ponta implineste joi 40 de ani, Crin Antonescu implineste vinei 53 de ani, MRU - 44 de ani sambata

Hotnews Hotnews,
Aniversari in politica: Victor Ponta implineste joi 40 de ani, Crin Antonescu implineste vinei 53 de ani, MRU - 44 de ani sambata

Prim-ministrul Victor Ponta implineste, joi, 40 de ani, in acest weekend fiind si zilele de nastere ale altor politicieni: liderul PNL Crin Antonescu implineste vineri 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu implineste sambata 44 de ani. Premierul Victor Ponta se afla joi la Guvern, unde are intalniri cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor. continuă pe Hotnews

Victor Ponta implineste joi 40 de ani. Printre sarbatoritii saptamanii se numara si Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu

Ce au in comun Victor Ponta, Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu? in orice caz, nu doctrina politica. Cu totii isi sarbatoresc la sfarsitul acestei saptamani ziua de nastere. Primul care da tonul.

Victor Ponta implineste 40 de ani

Premierul Victor Ponta isi sarbatoreste, joi, ziua de nastere, o zi cu atat mai speciala cu cat Ponta schimba prefixul, el implinind 40 de ani.

Victor Ponta implineste 40 de ani, dar sarbatoreste printr-o zi de munca

Traian Basescu i-a trimis un buchet mare de flori lui Victor Ponta. Premierul implineste astazi 40 de ani dar nu si-a luat liber de ziua lui, ba chiar are o agenda foarte incarcata. I-a priomis insa sotiei o.

Victor Ponta, Mona Pivniceru si Valeriu Zgonea sustin o conferinta de presa la ora 13:30, la Camera Deputatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, alaturi de premierul Victor Ponta si ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, vor sustine o conferinta de presa la ora 13:30, in fata Cabinetului presedintelui.

Victor Ponta: Principala problema care trebuie rezolvata este cea a credibilitatii justitiei

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa intrevederea cu ministrul justitiei Mona Pivniceru si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca problema principala care trebuie rezolvata este cea a.

Victor Ponta: Cota de 16% ramane neschimbata

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca nu va schimba cota unica de impozitare si ca va respecta decizia politica pe care si-a asumat-o la momentul prezentarii strategiei fiscale a USL. Am constatat ca u.

Victor Ponta: Din punctul de vedere al Guvernului, criza politica s-a incheiat odata cu decizia CCR privind referendumul

Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, concluziile intrevederii cu presedintele CE Jose Manuel Barroso, de luni. Premierul a detaliat subiectele discutate si a precizat ca l-a asigurat pe oficialul.

Victor Ponta: Noi am taiat banii de la investitiile de partid ale PDL. Vezi motivatia premierului

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca a sistat anumite investitii ale PDL, deoarece banii alocati de acest partid anumitor firme se intorceau ulterior la formatiunea politica respectiva. Noi am taiat banii.

Victor Ponta: Geoana ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL.

Premierul Victor Ponta declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, ca senatorul independent Mircea Geoana, fostul presedinte al PSD, ar putea candida la alegerile parlamentare sustinut de USL. Eu cred ca da. Trebuie sa am o discutie cu Mircea Geoana, dar cred ca e foarte bine sa fie sustinut, a raspuns Ponta cu privire la sustinerea lui Geoana de USL. Citeste si: Ponta: Intre mine si Basescu este o antipatie personala importanta, nu ne putem impaca in niciun .

Victor Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv despre problema privatizarii companiei Oltchim, fiind o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent. Victor Ponta a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )