Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANM anunta ploi in toata tara dupa jumatatea lunii august! Pana pe 15 august, vremea ramane calda

Antena3 Antena3,
ANM anunta ploi in toata tara dupa jumatatea lunii august! Pana pe 15 august, vremea ramane calda

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis estimarea meteo valabila pentru urmatoarele 2 saptamani. Potrivit meteorologilor, pana pe 15 august se anunta vreme calda in toata tara, iar din 16 incepe sa se raceasca, iar termometrele vor indica pana la 29 de grade Celsius. Dupa jumatatea lunii august, vor fi ploi de scurta durata. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru ziua de marti, 11 august 2020. Potrivit acesteia vremea va fi similara cu cea din ziua anterioara, in unele locuri se vor inregistra averse descarcari electrice, iar in alte zone canicula. Prognoza ANM pentru marti, 11 august 2020. Meteorologii anunta ploi si descarcari electrice .

Veste buna pentru clientii Vodafone. Ce s-a anuntat acum pentru toata tara

In decembrie 2019 gigantul Vodefone Romania zguduia din temelii piata de servicii tv, prin achizitionarea definitiva a operatorului de tv cablu si satelit, UPC. De atunci compania a inceput o modernizare a infrastructurii dar si a pachetelor oferite actualilor clienti, precum si a celor preluati odata cu achizitionarea UPC. Mai multe canale tematice in grila .

Canicula, vineri si sambata, in toata tara. Cat va urca mercurul in termometre

Canicula si disconfortul termic vor persista in intreaga tara pe parcursul zilelor de vineri si sambata, cand valorile termice maxime vor ajunge chiar si 37 de grade Celsius, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), preluata de Agerpres.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in tara: temperaturi de 40 de grade

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a emis o informare de intensificare a caniculei pentru perioada urmatoare, pe teritoriul Romaniei. Potrivit acestei informari, mai multe zone din tara se vor confrunta cu zile caniculare, in cre temperaturile maxime pot ajunge si la 40 de grade C. Alerta Meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania Astfel, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )