Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM anunta vreme inchisa. Cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
ANM anunta vreme inchisa. Cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare

ANM anunta vreme inchisa. Cum arata prognoza meteo pentru zilele urmatoare. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 7 decembrie. ANM anunta vreme mai calda

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Temperaturile surprind cu cateva grade in plus fata de normalul perioadei, in timp ce in zona de munte iarna si-a intrat bine in drepturi. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de azi, 7 decembrie? Prognoza meteo ANM pentru sambata, 7 decembrie Vremea .

VREMEA. ANM anunta vreme schimbatoare in urmatoarele ore. Prognoza meteo actualizata

Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie. Schimbare brusca a vremii. Ce se intampla cu temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM), au emis o noua prognoza meteo pentru azi, 8 decembrie. Potrivit acestora valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei. Cum va fi vremea in Capitala? Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie Meteorologii anunta ca astazi vom avea parte de vreme frumoasa, in cea mai mare .

Prognoza meteo. Schimbare brusca a vremii. Fenomenul bizar care ii incurca si pe meteorologi

Vremea va suferi cateva modificari generale, in urmatoarea perioada, cand ne asteapta si fenomene meteo care ii incurca chiar si specialisti. Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat cum vor arata valorile din termometre, din urmatoarele zile. Vor fi schimbari foarte mari, raportat la aceasta perioada, mai ales ca in unele regiuni .

Prognoza meteo ANM joi, 5 decembrie. Temperaturile continua sa scada

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Temperaturile continua sa scada pe tot teritoiul Romaniei, iar iarna isi intra in drepturi. Care sunt maximele si minimele pentru ziua de joi, 5 decembrie? Prognoza meteo joi, 5 decembrie Dimineata si seara de joi, 5 decembrie vor fi deosebit de rece. Cerul .

Vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo pana marti

Prognoza meteo pentru duminica, 8 decembrie 2019. Vremea va fi in general inchisa in regiunile intracarpatice, unde nebulozitatea va fi in general persistenta si izolat vor fi precipitatii slabe mai.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu.

Vremea se va incalzi in aproape toata tara. Prognoza meteo pana luni

Prognoza meteo pentru sambata, 7 decembrie 2019. Valorile termice diurne vor fi usor mai ridicate fata de mediile multianuale, dar in continuare in orele diminetii vremea se va mentine rece. Cerul va.

Prognoza meteo: Vreme neobisnuita in Romania, ce se anunta dupa valul de aer polar. Cat se incalzeste, cand revin ploile

De la valurile de aer polar, trecem in cealalta extrema: vremea se incalzeste anormal pentru data din calendar. Duminica, 8 decembrie, se anunta maxime de 14 grade in sudul tarii, in timp ce la munte vor predomina precipitatiile mixte. Si in urmatoarele zile se anunta temperaturi placute, insa ploile cuprind majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo: Se anunta vreme anormala. Cat de mult se incalzeste, cand se intorc ploile

Meteorologii anunta pentru perioada urmatoare temperaturi in crestere, pe alocuri peste nivelul celor normale in decembrie, precum si posibilitatea aparitiei precipitatiilor incepand din 10 decembrie. in Dobrogea, Muntenia si Oltenia temperaturile ar putea ajunge si la 11 grade in cursul zilei. Aceeasi tendinta de incalzire a vremii este semnalata si in zonele de munte, cu temperaturi usor mai scazute noaptea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )