Libnet.ro
UNICEF

08:01

ANM avertizeaza! Este prima oara cand se intampla asta in istorie. Schimbari climatice spectaculoase

Playtech Playtech,
ANM avertizeaza! Este prima oara cand se intampla asta in istorie. Schimbari climatice spectaculoase

Este prima oara cand avem parte de asa ceva in istorie! ANM face avertismente de vreme calda. in Romania vom avea parte din schimbari climatice tot mai dese. Vom fi in pericol, sustin acestia. Care sunt cauzele schimbarii ce au dat clima peste cap? ANM avertizeaza! Potrivit meteorologilor, anul 2019 a fost cel mai calduros . continuă pe Playtech

Pentru prima oara in ultimii 60 de ani, Boeing nu a primit nicio comanda de avioane in ianuarie. Rivalul Airbus prospera, cu sute de comenzi

Compania Boeing nu a primit nicio comanda noua de avioane luna trecuta, fiind pentru prima oara cand se intampla asa ceva in ianuarie din 1962 si pana acum, in conditiile in care avionul care era odata cel mai vandut model, 737 MAX, ramane consemnat la sol dupa doua accidente grave, transmite Reuters.

Furtuna Sabine spulbera Romania. ANM avertizeaza populatia. Ce se intampla in zilele urmatoare

In ultimele zile la nivelul Europei se intampla fenomene meteorologice extreme. Este vorba de Furtuna Ciara sau Sabine, care, din pacate, a devastat vestul Europei si, conform specialistilor ANM se apropie vertiginos si de teritoriul Romaniei. Furtuna Sabine spulbera Romania Furtuna deja a lovit cateva zone de pe teritoriul Romaniei, printre care si zona Moldovei, .

VIDEO Epidemia de coronavirus: Presedintele Xi Jinping apare pentru prima oara in public cu o masca de protectie Ultimul bilant: 908 morti, peste 40.000 de persoane infectate

Bilantul epidemiei de coronavirus s-a agravat din nou luni, in China, depasind 900 de morti, in timp ce presedintele Xi Jinping a aparut pentru prima oara cu fata acoperita de o masca de protectie, scrie AFP. -------------16:32 Patru persoane venite din China au fost plasate in carantina la domiciliu15:09 Un consul chinez, bagat in carantina de rusi imediat ce diplomatul a sosit in tara.

VIDEO Judo: Teddy Riner a pierdut pentru prima oara dupa 154 de meciuri Ultima infrangere, in septembrie 2010

Japonezul Kokoro Kageura a pus capat invincibilitatii lui Teddy Riner, francezul de 30 de ani fiind invins pentru prima oara dupa 154 de meciuri.

webPR: Kamasi Washington, Anna Calvi si Cecile McLorin Salvant - pentru prima oara in Romania, la Jazz in the Park 2020

Dupa ce anul 2019 i-a adus recunoasterea internationala prin premiul Best Small Festival acordat de European Festival Awards, festivalul Jazz in the Park vine vara aceasta in fata publicului cu un lineup matur si eclectic, care il are drept cap de afis pe unul dintre cei mai reprezentativi muzicieni ai jazzului contemporan. Este vorba despre saxofonistul Kamasi Washington US), considerat ambasadorul cel mai marcant al jazzului secolului XXI si vocea de jazz a miscarii Black Lives Matter.

Epidemia de coronavirus: Presedintele Xi Jinping apare pentru prima oara in public cu o masca de protectie (VIDEO)

Bilantul epidemiei de coronavirus este in continua crestere in China, pana in acest moment peste 900 de persoane pierzandu-si viata, in timp ce mai bine de 40. 000 sunt infestate. in acest.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )