Libnet.ro
UNICEF

11:45

ANM |Canicula si furtunile pun stapanire pe tara noastra. Meteorologii au emis patru avertizari de cod galben si portocaliu (FOTO)

B1 B1,
ANM |Canicula si furtunile pun stapanire pe tara noastra. Meteorologii au emis patru avertizari de cod galben si portocaliu (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis primul cod galben de canicula din anul acesta. De asemenea, meteorologii au mai emis joi, 2 iulie, trei avertizari de cod galben si cod portocaliu de instabilitate. continuă pe B1

STUDIU XTB ROMANIA Indicele DAX - in topul preferintelor investitorilor din tara noastra

Indicele german DAX 30, al bursei din Frankfurt, se afla in topul preferintelor investitorilor din tara noastra, releva un studiu realizat de specialistii XTB Romania, efectuat pe baza numarului de tranzactii si al volumului acestora) realizate pe platforma de tranzactionare a XTB in prima jumatate a acestui an.

PREMIERA IN ROMANIA Tara noastra intra in elita francizelor

Tara noastra a intrat in elita francizelor gratie primei femei certificate oficial ca expert in francize de catre CFE Certified Franchise Executive) - Manuela Voicila.

INCEPAND DE LA 1 IULIE Actiunile din tara noastra vor putea fi decontate si depozitate prin Clearstream

Actiunile din tara noastra vor putea fi decontate si depozitate prin depozitarul central international de valori mobiliare ICSD) al Grupului Deutsche Borse, Clearstream, incepand cu 1 iulie 2020, iar BRD - Groupe Societe Generale BRD) va actiona in calitate de partener custode local pentru Clearstream, a anuntat astazi banca, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )