Libnet.ro
UNICEF

08:15

ANM: Cod galben de canicula pentru 29 de judete si Capitala, de miercuri de la ora 12.00 pana joi (VIDEO)

B1 B1,
ANM: Cod galben de canicula pentru 29 de judete si Capitala, de miercuri de la ora 12.00 pana joi (VIDEO)

Meteorologii au emis marti o atentionare cod galben de canicula valabila pentru 29 de judete din vestul, sudul si estul tarii, care intra in vigoare pe 22 iulie, la ora 12. 00 si este valabila pana pe 23. continuă pe B1

Cod portocaliu de canicula pentru sase judete din vest si sud-vest. Restul tarii, sub avertizare de Cod galben

Sase judete din vestul si sud-vestul tarii se afla, luni, sub avertizare de Cod portocaliu de canicula, in timp ce restul tarii se afla sub Cod galben de canicula.

Cod galben de canicula in noua judete, unde temperaturile vor fi de 38 de grade Celsius la umbra

Noua judete din Banat, Crisana, cea mai mare parte a Olteniei si sud-vestul Munteniei sunt sambata sub avertizare cod galben de canicula si disconfort termic, temperaturile in aceste regiuni ajungand la 36-38 de grade Celsius.

Cod galben de canicula in sud-estul tarii. Trenurile circula cu restrictii de viteza si ar putea avea intarzieri

Meteorologii au emis vineri doua atentionari Cod Galben de canicula, de sambata pana luni, in conditiile in care valul de caldura, care va afecta intai partea de sud-vest a tarii, se va extinde la nivelul intregii Romanii. Mediafax informeaza ca trenurile de calatori si de marfa care au rute prin judetele din vestul si sud-vestul tarii aflate sub avertizare cu cod galben de canicula circula sambata cu viteze reduse cu 20-30 de kilometri pe ora fata de viteza normala, unele garnituri putand ajunge la destinatii cu intarzieri.

Cod Galben de canicula pana luni. Temperatura se apropie de 40 de grade Celsius la umbra. Sfaturi pe timp de canicula

Administratia Nationala de Meteorologie a emis Cod Galben de canicula, care va fi in vigoare pana luni, 20 iulie 2015. Temperaturile maxime vor atinge frecvent peste 36 de grade Celsius, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul critic de 80 de unitati.

UPDATE Cod portocaliu de canicula in sase judete din vest. Cod galben in restul tarii, duminica si luni

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic pentru judetele Bihor, Arad Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj, unde duminica si luni vor fi temperaturi de 38-39 de grade, iar restul tarii va fi in cele doua zile sub avertizare cod galben.

Cod portocaliu de canicula pentru judetele Mehedinti si Dolj. Capitala si alte 18 judete se afla sub Cod galben

Judetele Mehedinti si Dolj se afla, luni, sub avertizare de Cod portocaliu de canicula, in timp ce sudul Banatului, Oltenia, Muntenia si sudul si centrul Moldovei se afla sub avertizare de Cod galben de canicula.

Cod galben de canicula: Weekend cu 36 - 38 de grade in toata tara

Noua judete din Banat, Crisana, cea mai mare parte a Olteniei si sud-vestul Munteniei sunt sambata sub avertizare cod galben de canicula si disconfort termic, temperaturile in aceste regiuni ajungand la 36-38 de grade.

Cod galben de canicula si disconfort termic, de sambata pana luni vor fi temperaturi de 36-38 grade

Noua judete din Banat, Crisana, cea mai mare parte a Olteniei si sud-vestul Munteniei sunt sambata sub avertizare cod galben de canicula si disconfort termic, temperaturile in aceste regiuni ajungand la 36-38 de grade.

Cod galben de canicula in toata tara, de sambata pana luni

Peste tara noastra vine un nou val de canicula. Meteorologii au emis un cod galben de canicula pana luni. Valabila de sambata, avertizarea vizeaza initial Banatul, Crisana, cea mai mare parte a Olteniei si.

Nu scapam de arsita: Meteorologii au emis un nou cod GALBEN de canicula. Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis, marti, un cod galben de canicula, valabil miercuri si joi, in Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia si local in Transilvania si Moldova.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )