Libnet.ro
UNICEF

15:15

ANM: Cod Galben de ceata in mai multe judete, in urmatoarele ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANM: Cod Galben de ceata in mai multe judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis in aceasta dimineata atentionari Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru mai multe judete, zona periferica a Bucurestiului si autostrazile A1, A2 si A3, valabile in urmatoarele ore. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Cod Galben de ceata si burnita pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata o serie de atentionari nowcasting Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru mai multe judete din tara.

Cod Galben de ceata si burnita pentru 17 judete si municipiul Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod Galben de ceata, burnita si polei pentru 17 judete, valabile in urmatoarele ore.

ANM: Cod galben de ceata prelungit pana la ora 13 in Valcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata atentionari nowcasting Cod Galben de ceata pentru sapte judete, valabile in urmatoarele ore. Pana la ora 13,00, local, in judetele Botosani,.

ANM: Cod Galben de ceata in judete din Transilvania si Moldova

Cinci judete din zona Moldovei si unul din Transilvania sunt vizate, marti, de atentionari cod galben de ceata si burnita, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. intre orele 16. 00, local.

ANM: Cod galben de ceata in noua judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata dimineata, doua avertizari cod galben de ceata. Aceasta se va semnala pe arii extinse in judetul Valcea, in intervalul 09:10 si 12:00, si.

Cod galben de ceata. Traficul se desfasoara cu dificultate din cauza vizibilitatii reduse

Vremea mohorata, cu ceata densa nu se da batuta. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de ceata pe arii extinse in mai multe judete. Este vorba despre Teleorman, Giurgiu, Braila, Ialomita, Calarasi, Ilfov si zona periferica a municipiului Bucuresti si local in judetele Dambovita si Prahova, zone unde ceata va persista pana la ora 14.

ANM: Cod galben de ceata in judetul Valcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dupa-amiaza, o avertizare cod galben de ceata valabila in intervalul 15:00 18:00 in judetul Valcea. in intervalul mentionat se va.

UPDATE Cod galben de ceata valabil pentru Bucuresti si 18 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis marti mai multe avertizari de Cod galben de ceata densa care vizeaza Capitala, 18 judete din tara, dar si Dobrogea. Din cauza conditiilor meteo, portul Midia a fost inchis, iar pe A1, A2 si A3 se circula cu dificultate.

Cod galben de ceata in judetul Bacau

Administratia Nationala de Meteorologie a instituit cod galben de ceata pentru mai multe judete pana la ora 16:00.

Cod galben de ceata si burnita pentru Bucuresti si 17 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dimineata mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, burnita si polei pentru 17 judete, valabile in urmatoarele ore. Conform atentionarilor postate pe site-ul ANM, intre orele 9:00 si 12:00, pe arii relativ extinse in judetele Olt si Valcea si pe arii restranse in judetul Dolj, Gorj, inclusiv municipiile Slatina, Rm. Valcea, Craiova si Tg. Jiu se va semnala ceata, ce determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, fenomenul fiind asociat si cu burnita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )