Libnet.ro
UNICEF

11:45

ANM: Cod portocaliu de furtuna si grindina, de sambata si pana luni

România Liberă România Liberă,
ANM: Cod portocaliu de furtuna si grindina, de sambata si pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre . continuă pe România Liberă

ANM: Cod portocaliu de furtuni de sambata pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15. 00 si 23. 00, si duminica, de la ora 15. 00 si pana luni, la ora 15. De asemenea, sambata intre orele 13. 00 si ora 23. 00 aproape jumatate de tara se afla sub avertizare Cod Galben, iar duminica dimineata pana luni la ora 15. 00 intreaga tara cu exceptia sud-vestul Romaniei se afla sub Cod galben.

Cod portocaliu de grindina si furtuna, pana luni

Meteorologii au emis doua atentionari Cod portocaliu de furtuna si grindina valabile sambata, intre orele 15:00 si 23:00 si duminica, de la ora 15 si pana luni, la ora 15. Conform.

Cod portocaliu de furtuna in sase judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi seara avertizari nowcasting Cod portocaliu de fur.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod portocaliu de furtuni, valabile in zone din Banat, Transilvania, Moldova, Crisana si Oltenia. Conform prognozei Administratiei Nationale de.

Prognoza meteo: ANM anunta un nou cod portocaliu de furtuni si caderi de grindina. Ce zone sunt afectate

Prognoza meteo. ANM a emis o noua avertizare de vreme rea in cea mai mare parte a tarii. Au fost emise coduri galben si portocaliu de furtuni si caderi de grindina si acumulari insemnate de apa pe zone restranse. Prognoza meteo: disconfort termic si instabilitate atmosferica ANM a anuntat ca avertizarea este valabila pentru perioada .

Avertizare ANM! Cod galben de furtuni puternice si grindina in 34 de judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru 34 de judete din tara. Meteorologii anunta ca se vor semnala ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice si este posibil sa cada grindina. Cod galben de furtuni puternice si grindina Avertizarea este valabila de vineri, 21 iunie, ora .

Salajul, din nou sub cod portocaliu. Avertizare RO-ALERT de ploi si grindina

Sistemul de altertare a populatiei a emis, pentru a doua zi consecutiv, o alerta de cod portocaliu pentru judetul Salaj.

Alerta de la ANM! Cod galben de furtuni in 35 de judete, pana sambata dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, un cod galben de furtuni, valabil in 35 de judete pana sambata dimineata si a prelungit informarea de vreme instabila si disconfort termic.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din cinci judete, pana duminica

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata seara, noi avertiz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )