Libnet.ro
UNICEF

23:00

ANM: Cod portocaliu de ploi in Constanta, Tulcea si Vrancea

B1 B1,
ANM: Cod portocaliu de ploi in Constanta, Tulcea si Vrancea

Mai multe zone din judetele Constanta, Tulcea si Vrancea sunt sub avertizare cod portocaliu de ploi pana la ora 15:30, cantitatile de precipitatii urmand sa depaseasca 40 l/mp, potrivit Administratiei. continuă pe B1

Cod Portocaliu de PLOI si VIJELII in Vrancea

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi si vijelii in Vrancea, valabil in intervalul 13. Potrivit meteorologilor, aversele vor depasi 40-45 de l/mp si vor fi descarcari electrice, iar vantul va .

Cod galben de ploi, grindina si intensificari de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari cod galben de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Cod portocaliu de inundatii, in Dobrogea

Unele rauri mici din Dobrogea judetele Constanta si Tulcea) sunt sub cod portocaliu de inundatii, pana la sfarsitul zilei, iar sub cod galben sunt rauri mici din Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, precum si din Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava si Botosani, informeaza Mediafax.

ANM: Cod galben de ploi si grindina in judetele Dolj si Timis

Meteorologii au emis, marti, doua atentionari cod galben de ploi si grindina, valabile pentru judetul Dolj si judetul Timis. in intervalul 07:55 si 09:15, in partea estica a judetului Dolj- zona.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )