Libnet.ro
UNICEF

08:15

ANM a emis o atentionare COD GALBEN de vant: Care sunt zonele vizate(FOTO)

B1 B1,
ANM a emis o atentionare COD GALBEN de vant: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o atentionare cod galben de intensificari ale vantului, valabila pentru judetele aflate in zona arcului Carpatic. Atentionarea este valabila. continuă pe B1

Cod portocaliu de inundatii in sapte judete, duminica, de la ora 16.00. Pana la ora 23.00, 29 de judete sunt sub cod galben de vant si ploi

Hidrologii anunta cod portocaliu de inundatii, de duminica de la ora 16. 00, pana luni la aceeasi ora, pe raurile Viseu, Iza, Tur, Lapus, Crisul Repede, Crisul Negru, Crisul Alb si Somes, care traverseaza sapte judete. Pe alte zeci de rauri este cod galben, pana luni la ora 24. Totodata, 29 de judete sunt in continuare sub cod galben de vant puternic si ploi, pana la ora 23.

Cod galben de vant si ploi abundente in 29 de judete, de astazi pana duminica noapte; vantul va sufla chiar si cu 75 de kilometri pe ora, iar precipitatiile vor depasi 30 de litri pe metru patrat

Meteorologii anunta ca 29 de judete intra, sambata, la ora 9. 00, sub cod galben de vant puternic si ploi abundente. Vantul va avea intensificari de pana la 75 de kilometri pe ora, mai puternic la munte, si vor fi averse insotite de descarcari electrice. Se vor inregistra cantitati de apa de 30-40 de litri/mp, in timp ce duminica, la munte, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, iar spre seara se va depune un strat nou de zapada.

Cod galben de vant si ploi abundente in 29 de judete, pana duminica noapte; vantul va sufla chiar si cu 75 de kilometri pe ora

Meteorologii anunta ca 29 de judete intra, sambata, la ora 9. 00, sub cod galben de vant puternic si ploi abundente.

Florii 2018. Cod Galben de vant si ploi abundente. Cum va fi vremea de Florii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare cod galben de vant si ploi abundente, valabila de sambata dimineata pana duminica seara. Atentionarea meteorologica a.

Schimbare radicala de vreme. Cod Galben de vant si ploi abundente in weekend. Duminica, temperaturile scad si cu 12 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare cod galben de vant si ploi abundente, valabila de sambata dimineata pana duminica seara. Schimbare brusca de vreme. Cod.

Se strica vremea in weekend. Cod galben de ploi si vant puternic. in Carpatii Orientali va ninge

Mai bine de jumatate din tara se va afla sub Cod galben de intensificari ale vantului si ploi insemnate cantitativ incepand de maine dimineata.

Cod galben de ploi si vant puternic valabil pentru acest weekend. in Carpatii Orientali va ninge

Mai bine de jumatate din tara se va afla sub Cod galben de intensificari ale vantului si ploi insemnate cantitativ incepand de maine dimineata.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila in urmatoarele.

METEO. Cod galben de ploi si vant in acest weekend. Care sunt zonele afectate

ANM a emis un cod galben de ploi si vant in acest weekend, cu fenomene meteorologice care vor traversa toata tara de la vest la est, scrie Digi24 .

Cod portocaliu de inundatii in patru judete. Alte 19 judete se afla atentionare de cod galben

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, joi, o noua avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din trei judete. Totodata, rauri din 19 de judete se afla sub cod galben de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )