Libnet.ro
UNICEF

07:45

ANM a emis cod PORTOCALIU de furtuna in Bucuresti si cod GALBEN pentru mai multe regiuni ale tarii. Zonele vizate

B1 B1,
ANM a emis cod PORTOCALIU de furtuna in Bucuresti si cod GALBEN pentru mai multe regiuni ale tarii. Zonele vizate

Agentia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, la orele 18:00, un cod galben de furtuna pentru mai multe zone din tara si un cod portocaliu pentru Bucuresti. in Bucuresti vor avea locfrecvente. continuă pe B1

Cod portocaliu de furtuna in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica seara o avertizare imediata cod portocaliu de furtuna pentru Municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 19:30. UPDATE: Un mesaj de alerta a fost trimis si prin sistemul RO-ALERT. Evitati deplasarea in aer liber si luati masuri de autoprotectie, se recomanda in mesaj.

COD PORTOCALIU DE FURTUNA! Vezi zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis cod portocaliu de furtuna pentru judetul Bihor. Codul este valabil joi dupa-amiaza. Potrivit meteorologilor, se vor semnala :averse torentiale care.

Cod portocaliu de furtuna in municipiul Bucuresti pana la ora 19:30

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o avertizare nowcasting Cod portocaliu.

Cod portocaliu de furtuna in Capitala! Meteorologii anunta averse, descarcari electrice si vijelie

Cod portocaliu de furtuniin Bucuresti. Avertizarea meteorologica e valabila de duminica seara, de la ora 18. 30, pana la ora 19. Se vor semnala : frecvente descarcari electrice, vijelie, averse.

Avertisment Ro-Alert de cod portocaliu a fost emis. Ce zone sunt afectate de grindina si vijelii

Ro-Alert a semnalat cod portocaliu de fenomene extreme. Se iau masuri suplimentare, dupa ce furtuna a dat semne bune ca va lua amploare. Ce zone de pe teritoriul Romaniei sunt afectate? Iata mesajul autoritatilor! Ro-Alert anunta cod portocaliu Valabilitatea codului fenomenelor extreme este cuprinsa intre 25 august, de la orele de la orele 19:00 si .

Cod portocaliu de vreme severa. Ploi torentiale in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis in urma cu putin timp o avertizare cod portocaliu de vreme severa imediata, valabilapentru Arad, Bihor si Hunedoara. Codul portocaliu de vreme severa.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )