Libnet.ro
UNICEF

10:01

ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Hotnews Hotnews,
 ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Marti dimineata va fi cel mai probabil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, fiind preconizata o minima de -28 de grade Celsius, a anuntat directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, la videoconferinta MAI. continuă pe Hotnews

ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Marti dimineata va fi cel mai probabil cea mai geroasa dimineata din acaesta iarna, fiind preconizata o minima de -28 de grade Celsius, .

Markit: Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate

Economia zonei euro a incheiat anul 2017 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, potrivit datelor publicate miercuri de IHS Markit, dar are in fata un an de incertitudini politice, transmite Bloomberg.

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din 2011 incoace

Economia zonei euro a incheiat anul 2016 cu cea mai rapida crestere din ultimii cinci ani si jumatate, dar are in fata un an de incertitudini politice, potrivit datelor publicate astazi de IHS Markit, citat de Bloomberg.

Mitropolitul Banatului, cu oamenii strazii de ziua numelui: E, poate, cea mai mare bucurie din viata mea

Mitropolitul Bantului, iPS Ioan Selejan, isi sarbatoreste ziua numelui, conform obiceiului, oferindu-le o masa calda oamenilor fara adapost de la centrul de gazduire al Primariei Timisoara. Prelatul a marturisit ca prezenta langa oamenii nevoiasi ii aduce, poate, cea mai mare bucurie din viata, facandu-l sa inteleaga ca in locul lor putea fi el.

Site-ul ultraconservator Breitbart difuzeaza o stire falsa legata de un grup de arabi care scandau Allah Akbar si care ar fi incendiat cea mai veche biserica din Germania

Difuzarea de catre site-ul de stiri ultraconservator american Breitbart a unei stiri false legate de noaptea de Revelion, in Dortmund, unde o biserica a fost incendiata de straini care strigau Allah Akbar, a starnit o ampla polemica in Germania, scrie AFP.

Care este cea mai deprimanta zi din 2017: factorii care ne influenteaza starea si cum o putem depasi

Pentru persoanele care prefera sa vada intotdeauna partea plina a paharului, ianuarie este luna in care oamenii isi stabilesc obiective noi, incep o serie de activitati interesante si se supun unui proces de reevaluare in speranta obtinerii unor rezultate optimiste in urmatoarele 12 luni. insa, pentru persoanele mai putin optimiste, ianuarie este cea mai dificila luna a anului.

Cea mai titrata handbalista a Romaniei se retrage definitiv din activitate. A castigat e patru ori Liga Campionilor

La 37 de ani, Cristina Varzaru este cea mai titrata handbalista din romania, vand in palmares patru Ligi ale Campionilor.

Ministrul propus al Mediului, Daniel Constantin: Problema cea mai mare a Romaniei sunt deseurile, pentru care nu exista un plan national de gestionare

Ministrul propus al Mediului, Daniel Constantin, a primit, miercuri, avizul favorabil al comisiilor de specialitate din Parlament. La audieri, el a afirmat ca cea mai mare problema a Romaniei sunt deseurile. Totodata, el considera ca in programa scolari ar trebui inclusa colectarea selectiva a deseurilor.

E OFICIAL: Valentina Pelinel, cea mai BUNA veste primita de la Borcea. Alina Vidican va plange

Valentina Pelinel nu-si mai incape in piele de fericire. Chiar daca a trecut in noul an fara tatal copilului sau aproape, fotomodelul a intrat in 2017 cu cea mai buna veste pe care o.

Cine este CEL MAI BOGAT ministru din GUVERNUL GRINDEANU. SALARIUL de demnitar NU va reprezenta o sursa importanta de venit

Cel mai instarit din Guvernul Grindeanu este ministrul Afacerilor Europene, Ana Birchall. Noul ministru are cea mai mare avere comparativ cu averea celorlalti ministri ai cabinetului Grindeanu, conform.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )