Libnet.ro
UNICEF

05:45

ANM, noua avertizare meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
ANM, noua avertizare meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica a atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic valabila pana la ora 17:00 in judetele Olt, Dolj si Mehedinti. Intensificarile vantului vor. continuă pe Antena3

Avertizare meteorologica. Cod galben de ploi torentiale si vant in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de ploi si intensificari ale vantului, valabile pe durata orei urmatoare in localitati din zonele Moldovei si.

E alerta meteo. ANM anunta cod galben de vijelii. Mai multe judete, afectate imediat

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare nowcasting de ploi puternice si vant pentru judetele Cluj si Bistrita-Nasau. De asemenea, este in vigoare o informare meteorologica de ploi in general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferica, intensificari temporare ale vantului si racire accentuata a vremii la nivelul intregii tari. ANM anunta cod galben .

Cod galben de ingheturi in Republica Moldova

Meteorologii au emis avertizare cod galben de ingheturi. Asfel, in perioada 7-9 octombrie, in orele nocturne si ale diminetii, la suprafata solului si izolat in aer se prevad ingheturi cu intensitatea de -1. -3 grade Celsius, transmite IPN.

Autoritatile, in alerta! Cod galben de inundatii pe rauri din cinci judete, pana la ora 22:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, a atentionare Cod galben de inundatii, valabila pe durata orelor urmatoare, in bazine hidrografice din cinci judete. Conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )