Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anna Lesko a facut anuntul despre nunta. Ce a dezvaluit concurenta de la Ferma

Playtech Playtech,
Anna Lesko a facut anuntul despre nunta. Ce a dezvaluit concurenta de la Ferma

Anna Lesko vine cu dezvaluiri picante despre nunta. Ce a marturisit una dintre cele mai apreciate concurente de la Ferma Oraseni vs. Sateni? Cantareata a dat tot din casa. Care este viziunea ei despre o noua relatie si ce crede despre trecutul alaturi de tatal copilului ei? Anna Lesko, confesiuni neasteptate la un an de . continuă pe Playtech

Dana Budeanu, decizie radicala! A facut anuntul la Antena 3: E ultima oara cand apar

Dana Budeanu vine cu precizari despre ideea sa despre vremurile pe care le traim si clarifica zvonurile despre inceputul sau in politica. Creatoarea de moda a oferit detalii in exlclusivitate la Antena 3. Dana Budeanu, marturii surprinzatoare la Antena 3. E ultima oara Cunoscuta creatoare de moda a venit in prim-plan cu detalii despre perioada .

Vloggerul Selly si iubita lui au facut anuntul chiar azi! Fanii lor sunt in extaz

Andrei Selaru si iubita sa le-au dat o veste fericita fanilor! Ce anunt au facut tinerii si de ce i-a surprins pe cei mai multi dintre urmaritorii lor? Ce eveniment important urmeaza sa vina in viata celor doi tineri? Selly si iubita lui, anunt important pentru fani Selly a decis sa impartaseasca cu fanii lui .

Ce se intampla cu vaccinul anti-covid-19 al lui Vladimir Putin. Presedintele rus a facut anuntul

S-a aflat ce se intampla cu vaccinul anti-covid-19 al lui Vladimir Putin. Presedintele rus Vladimir Putin a pledat pentru un tratat international pentru interzicerea armelor in spatiu si a dat gratis vaccinul rus pentru COVID-19 angajatilor ONU, in timpul unui discurs inregistrat prezentat marti la ONU, relateaza dpa si AFP. Ce le-a oferit Vladimir Putin .

Romania, atac fara precedent la Rusia! Ministrul roman de externe a facut anuntul acum VIDEO

Cazul lui Alexei Navalnii a ajuns sa fie discutat la nivel inalt, in cadrul Uniunii Europene. De altfel si ONU indeamna Rusia sa cerceteze suspiciunea de otravire a liderului opozitiei. Romania, atac fara precedent la Rusia, in scandalul Alexei Navalnii Tarile europene au amenintat sanctionarea Rusiei in legatura cu atacul presupusului agent nervos asupra liderului .

Ce se intampla cu profesorii care refuza sa predea online. Ludovic Orban a facut anuntul acum

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat ca vor fi luate masuri legale in dreptul cadrelor didactice care refuza sa predea cursuri online elevilor. Totodata, acesta a anuntat ca, astazi, ministrul Educatiei, Monica Anisie, are consultari cu reprezentantii asociatiilor comunelor, oraselor si municipiilor, cu scopul de analiza cand vor putea fi inchise scolile pentru pregatirea sectiilor .

Andreea Balan, anuntul despre logodna cu Tiberiu Argint. Lovitura pentru George Burcea

Artista Andreea Balan a dat din casa. Artista a vorbit despre logodna cu Tiberiu Argint, barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste, cu toate ca nu a semnat actele de divort cu George Burcea. Andreea Balan, anuntul despre logodna cu Tiberiu Argint Astfel, Andreea Balan a tinut sa precizeze ca este foarte .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )