Libnet.ro
UNICEF

23:30

Anna Lesko rupe tacerea despre participarea la Ferma. Cu ce sechele a ramas

Playtech Playtech,
Anna Lesko rupe tacerea despre participarea la Ferma. Cu ce sechele a ramas

Anna Lesko a facut marturii neasteptate despre participarea la emisiunea Ferma. Celebra artista a vorbit despre cat de greu i-a fost in competitie si cu ce sechele a ramas in urma show-ului extrem de aspru. Anna Lesko a plecat cu sechele de la Ferma Una din surprizele uriase si total neasteptate din noul sezon al . continuă pe Playtech

Adriana Bahmuteanu rupe tacerea despre casatoria lui Pepe cu Raluca. De ce divorteaza, de fapt

Divortul lui Pepe si Raluca Pastrama este unul din subiectele fierbinti ale momentului in showbiz-ul romanesc. Vestea a venit ca un soc, Pepe fiind cel care a anuntat decizia pe retelele de socializare. Printre cei care care si-au dat cu parerea despre divort este si Adriana Bahmuteanu. Adriana Bahmuteanu trage concluziile divortului celor doi Au .

Sora lui Pepe rupe tacerea. Ce acuzatii grave ii aduce dupa ce s-a scris ca o iubeste

Sora lui Pepe complica lucrurile si pune paie pe foc! Tanara vine cu acuzatii grave asupra artistului, dupa ce s-a scris ca o iubeste enorm. Rebeka face lumina in cazul familei Pascu. Cum stau, de fapt, lucrurile? Sora lui Pepe, acuzatii grave catre solist Dupa ce s-a scris ca Pepe a ramas cu gandul la .

Mihai Albu, amenintare cu moartea la adresa fostei sotii? Iulia Albu rupe tacerea

Scandalul dintre Mihai si Iulia Albu escaladeaza pe zi ce trece. in urma unor declaratii ale lui Mihai Albu, Iulia a iesit public, pe Facebook, pentru a-si spune punctul de vedere. Mihai Albu, amenintare cu moartea la adresa fostei sotii? Mihai Albu a avut niste acuzatii grave la adresa fostei sotii si ale iubitului acesteia, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )