Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANOFM avertizeaza ca rata somajului a crescut. Care sunt judetele cu cei mai multi someri

România Liberă România Liberă,
ANOFM avertizeaza ca rata somajului a crescut. Care sunt judetele cu cei mai multi someri

Numarul somerilor a crescut in luna iunie fata de mai cu peste 1. 200, ajungand la 446. 703 de persoane fara ocupatie, iar rata somajului a fost 4,94 la suta, anunta, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe România Liberă

Nu scapam de arsita: Meteorologii au emis un nou cod GALBEN de canicula. Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis, marti, un cod galben de canicula, valabil miercuri si joi, in Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia si local in Transilvania si Moldova.

ANOFM: Numarul somerilor a crescut cu peste 1.200 in iunie fata de mai, rata somajului a fost 4,94%

Numarul somerilor a crescut in luna iunie fata de mai cu peste 1. 200, ajungand la 446. 703 de persoane fara ocupatie, iar rata somajului a fost 4,94%, informeaza, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea.

Romanii nu scapa de ARSITA: Meteorologii au emis doua coduri de CANICULA. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis, luni, un cod galben de canicula valabil in sudul Banatului, Oltenia, Muntenia si in sudul si centrul Moldovei, si un cod portocaliu valabil pentru judetele Mehedinti si Gorj.

Municipiul Ploiesti, parte civila in dosarul in care sunt cercetati Ghita si Badescu

Municipiul Ploiesti se va constitui parte civila in dosarul instrumentat de DNA in care deputatul Sebastian Ghita si fostul primar Iulian Badescu sunt urmariti penal pentru fapte care au legatura cu obtinerea unei finantari ilegale de la bugetul local de catre CSU Asesoft Ploiesti.

Legea amnistiei fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial. Vezi care sunt principalele prevederi

Mult asteptata lege a aministiei fiscale a aparut in Monitorul Oficial. In multe dintre situatiile prezente, beneficiarul aministiei este chiar organul fiscal ce a tratat atipic spetele fiscale. Legea se refera si la anularea unor obligatii fiscale, cum ar fi cele pentru salariatii care au primit diurne - considerate de Fisc ca fiind asimilate salariilor. Legea promulgata de presedinte se mai refera la persoanele care au obtinut venituri sub nivelul salariului minim pe economie si au fost obligate sa plateasca contributii de sanatate la nivelul salariului minim pe economie. Consulta aici documentul oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1975 seconds )