Libnet.ro
UNICEF

12:45

ANOFM: Peste 16.700 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

România Liberă România Liberă,
ANOFM: Peste 16.700 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 700 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Dolj, Arad, Arges si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe România Liberă

ANOFM: Peste 16.000 de posturi vacante la nivel national

Un numar de 16. 622 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Dolj, iar cele mai putine in judetele Mehedinti, Caras-Severin, Buzau si Galati, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) trimis astazi redactiei.

ANOFM: Peste 16.000 de posturi vacante la nivel national

Un numar de 16. 118 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Dolj, iar cele mai putine in judetele Mehedinti, Caras-Severin, Buzau si Galati, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) trimis astazi redactiei.

ANOFM: Peste 16.000 de posturi vacante la nivel national

Un numar de 16. 537 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Dolj, iar cele mai putine in judetele Mehedinti, Caras-Severin, Tulcea si Vrancea, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) trimis astazi redactiei.

Locuri de munca in Romania: peste 16.700 de posturi sunt disponibile in tara

Peste 16. 700 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe locuri de munca sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Dolj, Arad, Arges si Timis, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )