Libnet.ro
UNICEF

14:30

ANOFM: Peste 19.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

România Liberă România Liberă,
ANOFM: Peste 19.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Ialomita, Suceava, Mehedinti , informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe România Liberă

Capsunarii, la mare cautare. Peste o mie de locuri de munca, vacante peste granite

Somerii care doresc un loc de munca in strainatate au de unde alege. Pentru capsunari sunt disponibile 800 de posturi. Zece state ale UE pun la dispozitia lucratorilor romani, prin reteaua EURES, o oferta de 1. 063 de locuri de munca vacante.

ANOFM: Peste 18.600 locuri de munca sunt vacante astazi la nivel national

Un numar de 18. 660 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Arad, iar cele mai putine in judetele Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Suceava, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) trimis astazi redactiei.

ANOFM: Peste 17.700 locuri de munca sunt vacante astazi la nivel national

Un numar de 17. 731 locuri de munca sunt disponibile astazi in intreaga tara, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova si Arad, iar cele mai putine in judetele Bacau, Caras-Severin, Mehedinti si Suceava, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) trimis astazi redactiei.

Peste 1000 de locuri de munca sunt disponibile in strainatate prin reteaua Eures

Dambovitenii care doresc sa-si gaseasca un loc de munca in Uniunea Europeana au la dispozitie, saptamana aceasta, peste 1000 de locuri de munca vacante.

Unde va puteti angaja in aceasta saptamana. Cele mai multe locuri vacante sunt in constructii

In aceasta saptamana, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au de un alege. 321 posturi sunt la dispozitia somerilor, inregistrati in evidenta AJOFM Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domeniul constructiilor.

Ebola, boala teribila care a luat pana acum 2.461 de vieti. Care sunt cele mai afectate tari

Febra hemoragica Ebola a provocat moartea a 2. 461 de persoane in Africa de Vest din 4. 965 de cazuri, potrivit unui bilant al OMS publicat marti, relateaza AFP.

Vocea Romaniei, episodul doi:lupta pentru cele mai bune voci continua in aceasta seara, la Pro TV

Vocea Romaniei continua in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cu o revenire muzicala spectaculoasa. Deciziile neasteptate ale concurentilor, insotite de replicile taioase ale antrenorilor si reactiile zgomotoase ale publicului sunt doar cateva dintre coordantele episodului doi. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale serii.

Sandra transmite un mesaj publicului roman: Voi canta toate hiturile si cele mai indragite piese de pe ultimele albume

Sandra transmite un mesaj publicului roman cu ocazia concertului pe care il va susaine in Bucuresti. Dragii mei prieteni, ma simt foarte bine! Acum sunt in vacanta in Ibiza. Pentru frumoasa reintalnire cu voi am sa va interpretez cu bucurie toate hiturile si cele mai indragite piese de pe ultimele albume. Abia astept sa ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, in Bucuresti. Va sarut pe toti!, Sandra .

Ce se ascunde intr-unul din cele mai faimoase tablouri din lume. Un astronom a facut descoperirea

Tabloul lui Claude Monet Impresie. Rasarit de soare este una dintre cele mai celebre picturi ale lumii: ea a dat numele unui intreg curent artistic, ramas in istoria artei sub numele de impresionism. Dar.

Porosenko: Anexarea Crimeei este unul dintre cele mai cinice acte de tradare

Anexarea Crimeei de catre Rusia este unul dintre cele mai cinice acte de tradare din istoria comtemporana, a declarat presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, in Congresul Statelor Unite, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )