Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANOFM: Rata somajului la nivel national a urcat la 3,27% in luna octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANOFM: Rata somajului la nivel national a urcat la 3,27% in luna octombrie

Rata somajului inregistrat la nivel national in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a fost de 3,27% la sfarsitul lunii octombrie, mai mare cu 0,01 puncte procentuale fata de rata somajului inregistrat in luna anterioara si cu 0,29 puncte procentuale peste nivelul din luna octombrie a anului 2019, potrivit unui comunicat remis miercuri de ANOFM, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Somajul si rata somajului: Ce trebuie sa stii daca ai ramas somer

Rata somajului in tara noastra a inregistrat multe variatii de la o luna la alta a anului curent, pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus, respectiv al restructurarii interne a organizatiilor. in luna octombrie, rata somajului a atins un record de 7,1%, pe care Romania nu l-a mai inregistrat din aceeasi luna a anului 2003, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANORF).

CORONAVIRUS |Peste 7.300 de noi imbolnaviri, la nivel national. 1.271 de pacienti sunt internati la terapie intensiva si alti 161 au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) anunta in raportarea transmisa miercuri, la ora 13. 00, ca in ultimele 24 de ore, la nivel national au fost inregistrate 7. 365 de noi cazuri de coronavirus, dintr-un total de.

Nagarro are in plan recrutarea a 50 de IT-isti la nivel national

Nagarro, companie de inginerie digitala si solutii tehnologice, are 50 de pozitii deschise la nivel national, cele mai multe fiind dedicate tehnologiei Java.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )