Libnet.ro
UNICEF

11:15

ANPC: Doua cluburi din Mamaia au fost inchise in urma controalelor. Amenzi de zeci de mii de lei pentru nerespectarea regulilor (FOTO)

B1 B1,
ANPC: Doua cluburi din Mamaia au fost inchise in urma controalelor. Amenzi de zeci de mii de lei pentru nerespectarea regulilor (FOTO)

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a anuntat ca isi continua activitatea de de control la malul Marii Negre, prin Comandamentul Litoral, iar joi au fost verificati mai multi operatori. continuă pe B1

Doua cluburi din Mamaia au fost inchise temporar de ANPC

Doua cluburi din statiunea Mamaia au fost inchise temporar de comisarii Autoritatii Nationale pentru.

Doua cluburi din Mamaia, inchise in urma controalelor autoritatilor. Nu se respectau regulile de distantare

Noaptea trecuta, doua cluburi din statiunea Mamaia au fost inchise in urma unor controale efectuate de catre inspectorii de la Protectia Consumatorului, iar alte trei au fost amendate cu suma de 52. 000 de lei,.

Doua cunoscute cluburi din Mamaia, inchise de ANPC. Ce nereguli au gasit inspectorii la bucatarie si bar

Activitatea a doua cluburi din Mamaia, Breeze si Fratelli, unul dintre ele avand in administrare si o zona de plaja, a fost oprita temporar pana la remedierea deficientelor constatate in zona de bucatarie si de bar, anunta, vineri, ANPC, potrivit Mediafax.

Doua cluburi din Mamaia, inchise temporar pentru ca nu respectau conditiile de igiena si nici distantarea la mese

Doua cluburi din statiunea Mamaia au fost inchise temporar de comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), dupa ce au fost gasite mai multe nereguli.

Primele cluburi de fite din Mamaia, inchise in starea de alerta

Primele doua cluburi de noapte din Mamaia au fost inchise de catre Protectia Consumatorului. Decizia a fost luata dupa ce, in urma controalelor, au fost descoperite mai multe nereguli, inclusiv legate de problema distantarii fizice. Valoarea amenzilor date in urma controalelor este una impresionanta.

ANPC a sanctionat 3 agenti economici din Mamaia cu 40.000 de lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a continuat activitatea de control in ceea ce priveste drepturile consumatorilor, ieri, in Mamaia, anunta ANPC printr-un comunicat transmis redactiei.

Ce se intampla acum pe litoral. Zeci de restaurante au fost amendate drastic, altele au fost inchise

Amenzi uriase la comerciantii de pe litoral care nu au respectat regulile impuse de Guvernul Romaniei!Medicii veterinari de la DSV Constanta au descins pe litoral! Acestia au efectuat mai multe controale la restaurantele, terasele, barurile si alte localuri vizitate de mii de turisti. Amenzi drastice la restaurantele de pe litoral Medicii veterinari au constatat o .

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )