Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANPIS: Valoarea alocatiilor de stat pentru copii, platite in septembrie, a depasit 721 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANPIS: Valoarea alocatiilor de stat pentru copii, platite in septembrie, a depasit 721 milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in septembrie 2020 au totalizat 721,37 milioane de lei, suma medie achitata fiind de 205,4 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS), relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

TATARU: Vom evalua epidemiologic fiecare caz in parte la Spitalul pentru Copii Sf. Maria Iasi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la Iasi, ca nu va cere o ancheta la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria privind infectarea cadrelor medicale cu noul coronavirus, dar se va evalua epidemiologic fiecare caz in parte, conform Agerpres.

Cea mai moderna scoala pentru copii cu nevoi speciale, in constructie la Cluj

Incepe construirea, cu fonduri europene, a celei mai moderne scoli speciale din tara. Aceasta va dispune, in premiera pentru Romania, de o gradina senzoriala amplasata pe cladire si de un bazin propriu destinat hidroterapiei, a anuntat marti Consiliul Judetean Cluj intr-un comunicat de presa, potrivit Agerpres.

PENTRU PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE A ACESTUI AN TeraPlast - profit in crestere cu 78%, fata de primele noua din 2019

Venituri din contractele cu clientii de 816,23 milioane lei, mai mari cu 13% Grupul TeraPlast TRP) a raportat, pentru primele noua luni ale anului, un profit net de 60,28 milioane de lei, cu 78,6% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce veniturile din contractele cu clientii au fost de 816,23 milioane de lei, in crestere cu 13,5%, pentru aceeasi perioada de raportare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )