Libnet.ro
UNICEF

08:00

ANRE, in control la Transgaz, E.ON, ENGIE si OMV

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANRE, in control la Transgaz, E.ON, ENGIE si OMV

Tara noastra a importat, saptamana trecuta, pana la o treime din consumul zilnic de gaze pentru a trece cu bine perioada geroasa, acestea fiind cele mai mari importuri zilnice de gaze din ultimii cinci ani, potrivit unor surse din sectorul energetic, citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ANRE, auditing Transgaz, E.ON, ENGIE and OMV

Last week, Romania imported about one third of the daily natural gas consumption to get it through the cold winter period, these being the biggest daily imports of natural gas in the last five years, according to some sources from the energy sector, quoted by Agerpres.

McDonald 's planuieste sa deschida noi restaurante si cafenele in tara noastra

Sapte noi restaurante McDonald 's vor fi deschise in tara noastra pana la finalul anului, dintre care patru vor fi cu Drive-Thru, si inca cinci cafenele McCafe, a declarat pentru News. ro Daniel Boaje, director general Premier Restaurants Romania, filiala locala a companiei malteze care opereaza restaurantele McDonald 's din tara noastra.

Tara noastra cere ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina

Tara noastra a cerut oficial ajutorul tarilor din UE si NATO pentru criza de imunoglobulina, ministrul Sanatatii Sorina Pintea anuntand ca i-a comunicat si prim-ministrului ca va activa aceasta procedura.

Tara noastra a solicitat sprijinul CE

Tara noastra a solicitat sprijinul Comisiei Europene pentru a agrea masurile pentru reducerea riscului de dezangajare la Programul Operational Regional POR), se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene.

Laszlo Borbely a prezentat, la Geneva, pasii inregistrati de tara noastra in materie de dezvoltare durabila

O delegatie condusa de Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabila, Laszlo Borbely, a reprezentat tara noastra la Forumul Regional privind Dezvoltarea Durabila al Regiunii UNECE, desfasurat in perioada 1-2 martie, la Geneva, se arata intr-un comunicat al Guvernului, remis astazi Redactiei.

Compania belgiana Deme, condamnata intr-un scandal de coruptie, vrea sa intre pe piata serviciilor din tara noastra

Compania belgiana Deme, condamnata anul trecut intr-un scandal de coruptie, vrea sa intre pe piata serviciilor din tara noastra, manifestandu-si interesul de a participa la licitatia organizata de Rompetrol Rafinare pentru decontaminarea si ecologizarea batalurilor din rafinaria Vega Ploiesti, informeaza news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )