Libnet.ro
UNICEF

15:00

ANRMAP a transmis DNA date privind nereguli la trei contracte ale Postei Romane din perioada 2008-2011

Hotnews Hotnews,
ANRMAP a transmis DNA date privind nereguli la trei contracte ale Postei Romane din perioada 2008-2011

Autoritatea de Monitorizare a Achizitiilor Publice ANRMAP) a transmis Directiei Nationale Anticoruptie, la cererea institutiei, date privind existenta unor nereguli la trei contracte incheiate de Posta Romana in intervalul octombrie 2008-septembrie 2011, contracte in valoare totala de circa 40 milioane lei, doua dintre ele atribuite fara licitatie, a anuntat vicepresedintele ANRMAP, Mircea Fechet, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

ANRMAP transmite DNA date privind nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana

Autoritatea de Monitorizare a Achizitiilor Publice ANRMAP) a transmis DNA, la cererea institutiei, date privind existenta unor nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana in intervalul.

ANRMAP a transmis DNA informatii despre NEREGULI la contractele Postei.

Autoritatea de Monitorizare a Achizitiilor Publice ANRMAP) a transmis DNA, la cererea institutiei, date privind existenta unor nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana in intervalul octombrie 2008-septembrie 2011, in valoare totala de circa 40 milioane lei, doua fara licitatie, informeaza Mediafax. Controlul a fost initiat in luna august si finalizat la 6 decembrie, procedura de supraveghere fiind efectuata la cererea Directiei Nationale de Anticoruptie DNA), a anuntat .

ANRMAP transmite DNA nereguli identificate la trei contracte ale Postei Romane din 2008-2011

Autoritatea de Monitorizare a Achizitiilor Publice a transmis DNA date privind existenta unor nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana in intervalul octombrie 2008-septembrie 2011, in valoare.

ANRMAP va sesiza DNA asupra unor nereguli constatate la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale

Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice ANRMAP) a constatat o serie de nereguli in cadrul unor verificari efectuate la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), urmand sa sesizeze DNA si Consiliul Concurentei, a declarat presedintele ANRMAP, Dan Vladescu, potrivit Agerpres. Vladescu a precizat ca in urma controlului au fost aplicate amenzi contraventionale de 200 mii de lei. Vladescu a prezentat concluziile unui raport de control al ANRMAP aferent perioadei august- octombrie 2012. Vezi documentele atasate.

ANRMAP a identificat nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana

Autoritatea de Monitorizare a Achizitiilor Publice ANRMAP) a transmis Directiei Nationale de Anticoruptie DNA), la cererea institutiei, date privind existenta unor nereguli in cazul a trei contracte incheiate de Posta Romana in intervalul octombrie 2008-septembrie 2011, in valoare totala de circa 40 milioane lei, doua fara licitatie, conform surselor de presa.

IAA a transmis CNA concluziile privind analiza de impact asupra modificarii Legii audiovizualului propusa de Guvern

International Advertising Association IAA) a transmis, astazi, Consiliului National al Audiovizualului CNA) concluziile generale ale analizei de impact asupra modificarii Legii audiovizualului propuse de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )