Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ansambluri rezidentiale de peste 100 milioane euro isi lanseaza oferta la Salonul Imobiliar Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ansambluri rezidentiale de peste 100 milioane euro isi lanseaza oferta la Salonul Imobiliar Bucuresti

Proiecte imobiliare cu o valoare cumulata de peste 100 milioane de euro isi lanseaza oferta in cadrul primului targ de profil al anului, Salonul Imobiliar Bucuresti, care incepe vineri, 2 martie la Palatul Parlamentului, conform unui comunicat de presa remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Salonul Imobiliar Bucuresti: Valoarea proiectelor imobiliare depaseste 100 milioane de euro

Proiecte imobiliare cu o valoare cumulata de peste 100 milioane EUR isi lanseaza oferta in cadrul primului targ de profil al anului, Salonul Imobiliar Bucuresti, care incepe vineri, 2 martie la Palatul Parlamentului.

Concedieri in primarie, dupa cheltuiala de zece milioane de euro cu salariile. Au fost reduse peste 100 de posturi

Peste 100 de posturi in Primaria Deva au fost desfiintate. Administratia locala a cheltuit aproape zece milioane de euro cu salariile angajatilor, in 2017.

Firea aloca 111 milioane euro pentru spitale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, ieri, proiectul de buget pe anul 2018, care propune alocarea a peste 3 milioane de euro pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului si a peste 13 milioane de euro pentru diverse monumente si statui, altele decat cele incepute anul trecut.

Ionut Lupescu isi lanseaza oficial candidatura la sefia FRF. Doua nume mari i se alatura

Ionut Lupescu isi lanseaza luni oficial candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal. La eveniment vor participa mai multe nume importante ale fotbalului romanesc, intre care antrenorii Mircea.

Ionut Lupescu isi lanseaza oficial candidatura la presedintia FRF: doua nume mari ii vor fi alaturi

Fostul international Ionut Lupescu isi lanseaza, luni, candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, in cadrul unui eveniment in care va avea invitati mai multe personalitati din lumea fotbalului.

BERD acorda un imprumut de 60 de milioane euro companiei Transgaz pentru proiectul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda Transgaz un imprumut de 278 de milioane de lei 60 milioane euro) pentru construirea conductei BRUA pe teritoriul Romaniei. Costul total al proiectului este de 479 milioane euro. Pe langa finantarea BERD, Uniunea Europeana ofera 179 milioane de euro sub forma de granturi, iar Banca Europeana de Investitii contribuie cu un imprumut de 50 de milioane de euro. De asemenea, Transgaz investeste 149 milioane euro, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul BERD. Restul finantarii va fi acoperit de alti creditori.

OMV Petrom a lansat o licitatie de pana la 8,6 milioane euro pentru achizitia de produse chimice

OMV Petrom, cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, a lansat o licitatie de pana la 40,06 milioane lei 8,6 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de produse chimice, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Salonul Imobiliar Bucuresti: 6 proiecte rezidentiale, printre care Pallady Towers si Quadra Trees, arunca pe piata 1.500 locuinte noi

La Salonul Imobiliar Bucuresti, care va lua startul pe 2 martie, un numar de sase proiecte rezidentiale vor fi lansate oficial, cu o valoare de piata cumulata de peste 100 milioane euro si peste 1. 500 locuinte. Printre acestea se numara Pallady Towers,.

Comanda serioasa pe piata de food delivery: Takeaway.com cumpara proprietarul Oliviera.ro, intr-o tranzactie de peste 10 milioane de euro

Olandezii de la Takeaway. com au achizitionat Bgmenu, startup-ul ce opereaza pe piata de comenzi de mancare online si catering din Bulgaria si Romania, unde detin brandul Oliviera.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 139 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 650 milioane de lei 139 milioane de euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )