Libnet.ro
UNICEF

11:30

ANSVSA: Amenzi pentru operatori din sectorul industriei mierii de albine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANSVSA: Amenzi pentru operatori din sectorul industriei mierii de albine

Inspectorii Directiilor Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) judetene si ai municipiului Bucuresti au aplicat sanctiuni in valoare de 36. 700 de lei unor operatori din sectorul producerii, colectarii, prelucrarii si comercializarii mierii de albine, se arata intr-un comunicat de presa al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), a transmis astazi Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Guess, amendat cu 40 milioane euro pentru practicile din Europa Centralasi de Est

Comisia Europeana a amendat ieri producatorul de articole de imbracaminte Guess cu suma de 39,82 milioane de euro pentru ca a restrictionat retailerii sa isi faca reclama online si sa realizeze vanzari transfrontaliere catre consumatorii din alte state membre, incalcand prevederile UE din domeniul concurentei, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

A MURIT! E doliu pentru DEMOCRATIA din intreaga lume (FOTO)

Veste trista pentru libertatea presei. Moartea jurnalistului disident Vahid Sayyadi Nasiri, anuntata acum cateva zile de presa straina, a fost confirmata duminica de catre agentiile de stiri din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )