Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Adevărul Adevărul,
ANSVSA: Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare de pesta

Pesta Porcina Africana PPA) este prezenta, la ora actuala, in 302 localitati din 19 judete, cu un numar de 1. 137 de focare, dintre care 19 in exploatatii comerciale, in timp ce in alte doua judete s-au semnalat doar cazuri la mistreti, a informat vineri Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Calarasiul se afla in topul judetelor unde se inregistreaza cele mai multe focare, 102. continuă pe Adevărul

Peste 1.500 locuri de munca in strainatate pentru somerii romani. in ce tara sunt cele mai multe slujbe vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 522 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri vacante sunt oferite de Spania, care cauta 800 de muncitori necalificati in agricultura.

Topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume: ce loc ocupa Romania

Missosology. com a publicat un clasament al tarilor care au cele mai frumoase femei din lume. Printre acestea se afla si Romania, remarcata fiind Valeria Vornicescu - Miss Romania 2018.

Topul tarilor cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se situeza Romania - FOTO

Missosology. com a realizat topul tarilor cu cele mai frumoase femei din lume. Au fost incluse 20 de tari, site-ul alegand cateva exemple de reprezentante care s-au facut remarcate prin frumusestea.

Cele mai cautate joburi n ianuarie - studiu

Cele mai multe cautari de joburi din luna ianuarie au fost in domenii precum: transport - peste 36. 000 de cautari, financiar contabil - peste 27. 000 de cautari, inginerie - peste 19. 000 de cautari, vanzari - peste 14. 000 de cautari, resurse umane - peste 10. 000 de cautari, potrivit datelor BestJobs.

Proiectul care protejeaza de rechinii imobiliari 12 din cele mai frumoase zone din Bucuresti nu a fost pus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General. USR ameninta cu plngeri pentru abuz n serviciu

Proiectul USR Bucuresti pentru prelungirea Planului Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, nu a fost pus de primarul Gabriela Firea pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 31 ianuarie. Documentatia expira pe 18 februarie 2019. Miza este foarte mare deoarece, daca acest plan urbanistic zonal expira, mai multe proiecte urbanistice controversate ar deveni posibile.

EUGEN TEODOROVICI, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: S-a incercat blocarea OUG 114/2018 din mai multe zone

Ordonanta OUG 114/2018 pare sa fie un obstacol in calea activitatii mai multor autoritati publice, dupa cum reiese din discursul pe care Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, l-a avut, ieri, in Comisia economica din Senat. Oficialul a spus, printre altele, ca s-a incercat in mai multe ocazii si din mai multe zone, inclusiv din partea unor functionari din administratia publica centrala, blocarea acestei ordonante.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 - Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2018 Premiile Restocracy

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie decernam premiile si mentiunile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti pe anul care a trecut, pentru cele mai importante bucatarii nationale si specific dominant, cei mai buni bucatari, cateva premii speciale si mentiunile Preferintele Restocracy pentru restaurantele apreciate de catre noi.

Atentionare ANM!Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este scazuta. Potrivit ANM.

ALEXANDRU PAUNESCU: Exista posibilitatea ca &171;taxa pe lacomie &187; sa aduca mai multe cereri la CSALB

Exista posibilitatea ca taxa pe lacomie sa conduca la mult mai multe cereri depuse de consumatori la Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor Bancare CSALB) din partea consumatorilor, a precizat, ieri, Alexandru Paunescu, membru in Colegiul de Coordonare al Centrului, raspunzand la o intrebare care i-a fost adresata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )