Libnet.ro
UNICEF

10:30

ANSVSA: Despagubiri in valoare de peste 19 milioane de lei, platite pentru pesta porcina africana pe malul Borcei

Adevărul Adevărul,
ANSVSA: Despagubiri in valoare de peste 19 milioane de lei, platite pentru pesta porcina africana pe malul Borcei

La aceasta data, Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 283 de localitati din 22 de judete, cu un numar de 950 de focare dintre care 6 focare in exploatatii comerciale si 3 focare in exploatatii de tip A). in total au fost eliminati 428. 744 de porci afectati de boala si exista 1. 845 de cazuri la mistreti. in judetul Calarasi exista 13 focare in gospodarii si 99 de cazuri de mistreti. continuă pe Adevărul

Finantele au atras peste 675 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 675,2 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 36 de luni.

Peste 40 de milioane de lei alocati pentru reabilitarea si modernizarea unui drum judetean

Presedintele Consiliului Judetean Galati a semnat contractul de finantare pentru reabilitarea si modernizarea DJ242A, pe ruta RadestiCruceanu-BerestiBeresti-MeriaGanesti. Valoarea proiectului este 42. 732 de lei.

Programul Rabla Clasic incepe astazi, cu o suplimentare de 130 milioane lei

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, incepand de luni, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM), intr-un comunicat de presa.

DE LA 35,12 MILIOANE LEI LA 188,98 MILIOANE LEI CE Oltenia si-a crescut profitul brut de 5 ori, in primul semestru

Complexul Energetic CE) Oltenia a inregistrat un profit brut de 188,98 milioane lei, la o cifra de afaceri de 1,51 miliarde lei, in prima jumatate a anului in curs, fata de un profit brut de 35,12 milioane lei, respectiv o cifra de afaceri de 1,41 miliarde lei la 30 iunie 2018.

Tovarasul de dosar penal al fostului sef ANAF, Sorin Blejnar, e judecat pentru o frauda de peste 67 milioane de lei. Cum a fentat statul petrolistul Racz Attila

Racz Attila, tovaras de dosar penal cu fostul sef ANAF Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata luna trecuta de DIICOT dupa ce, impreuna cu fostul fotbalist Calin Balaj si cu un controversat om de afaceri italian, Antonino Papalia, s-a folosit de rafinaria Petrolsub din localitatea bihoreana Suplacu de Barcau, ca paravan pentru contrabanda cu petrol.

Bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice a fost suplimentat cu suma de 20 milioane lei

Guvernul a suplimentat cu 20 de milioane de lei, in sedinta de miercuri, bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ACESTUI AN Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioane euro - finalizate

JLL: Cumparatorii raman foarte atenti si procesele de due-diligence sunt foarte detaliate * in ultimele 12 luni, preturile pentru proprietati industriale si de birouri au crescut, arata specialistii Doar patru tranzactii imobiliare de peste 10 milioa-ne de euro au fost finalizate in primul semestru al anului in curs, conform datelor transmise de JLL Romania. Acestea arata ca peste 70% din volumul de 340 de milioane de euro a fost generat de doar doua tranzactii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )