Libnet.ro
UNICEF

16:15

ANSVSA a interzis importurile de produse lactate din Bulgaria (VIDEO)

B1 B1,
ANSVSA a interzis importurile de produse lactate din Bulgaria (VIDEO)

ANSVSA a interzis importurile de produse lactate din Bulgaria deoarece zona de restrictie in care se iau masuri de protectie impotriva dermatozei nodulare contagioase s-a extins la tot teritoriul statului. continuă pe B1

ANSVSA interzice introducerea pe piata a unor produse lactate obtinute de la bovinele din Bulgaria

Unele produse obtinute de la bovinele din Bulgaria, precum cascaval din lapte nepasteurizat, branza proaspata, parmezan, anumite tipuri de iaurt, anumite tipuri de produse traditionale, sunt interzise in Romania din cauza infectarii cu virusul DNCB, informeaza, Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Romania impune restrictii in comertul cu lapte si produse lactate provenite din Bulgaria

Romania impune restrictii in comertul cu lapte si produse lactate provenite din Bulgaria din cauza evolutiei dermatozei nodulare contagioase a bovinelor, a anuntat, vineri, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Gest socant: O gimnasta de top din Bulgaria s-a aruncat de la etajul 6 (VIDEO)

Caz incredibil in sportul mondial. O gimnasta din Bulgaria s-a aruncat de la etajul al 6-lea al unui bloc pentru ca nu a prins lotul pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Gest socant: O gimnasta de top din.

Opozitia din Bulgaria cere premierului explicatii pe tema flotei de la Marea Neagra

Cel mai mare partid de opozitie din Bulgaria, Partidul Socialist Bulgar, i-a chemat pe premierul Boiko Borisov si ministrii de externe si a apararii in Parlament pentru a oferi lamuriri despre propunerea.

Barbat filmat in timp ce il ataca cu cutitul pe patronul unui bar din Timisoara (VIDEO)

Scandal, miercuriseara, pe terasa unui bar din apropierea Stadionului Dan Paltinisanu din Timisoara. Patronul localului a fost la un pas sa fie injunghiatde un client care a baut prea.

Calatorie cu surprize in tundra din Rusia (VIDEO)

Un grup de tineri din Rusia a avut parte de osurpriza in drumetia lor prin tundra Rusiei. Tinerii au descoperit o gaura mare facuta in pamant, acestia intrebandu-se ce.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )