Libnet.ro
UNICEF

23:15

ANSVSA: in Romania a intrat carne de curcan provenind din zona de restrictie din cauza gripei aviare

România Liberă România Liberă,
ANSVSA: in Romania a intrat carne de curcan provenind din zona de restrictie din cauza gripei aviare

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca a fos. continuă pe România Liberă

ANSVSA: in Romania a intrat carne de curcan provenind din zona de restrictie din cauza gripei aviare

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca a fos.

ANSVSA: in Romania a intrat carne de curcan provenind din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie din cauza gripei aviare

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat, vineri, ca a fost notificata de Comisia Europeana ca, din fermele de pasari din Ungaria, aflate in zona de restrictie din jurul focarului de gripa aviara, au fost sacrificati curcani, iar produsele obtinute au fost livrate catre mai multe state membre, printre care si Romania. Astfel de produse au ajuns la trei depozite din judetul Bihor, relateaza News. ro.

Consilier al serviciului epidemiologic din ANSVSA, despre gripa aviara: Nu trebuie sa intram in panica

In Romania a intrat carne de curcan provenind din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie din cauza gripei aviare.

ANSVSA: Produse din carne de curcan din zona focarului de gripa aviara din Ungaria, gasite in depozite din Bihor

Produse si carne de curcan provenind din fermele din Ungaria aflate in zona de restrictie din cauza gripei aviare au ajuns la trei depozite din judetul Bihor, dupa ce au fost au fost livrate catre mai multe state membre UE, anunta, vineri, Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

ANSVA anunta ca in Romania a intrat carne de curcan de la ferme infestate cu gripa aviara

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a fost notificata de Comisia Europeana CE) cu privire la faptul ca din fermele comerciale de pasari din Ungaria, aflate in zona de restrictie din jurul focarului de gripa aviara produs de tipul H5N8, au fost sacrificati curcani, iar produsele obtinute au fost livrate catre mai multe state membre, printre care si Romania.

Avertisment al Comisiei Europene: Au fost livrate Romaniei produse de la fermele de curcani din zona unde este focar de gripa aviara in Ungaria

Comisia Europeana a transmis o notificare Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) prin care anunta ca din fermele de pasari din Ungaria aflate in zona de restrictie din jurul focarului de gripa aviara au fost sacrificate pasari curcani), iar produsele obtinute au fost livrate catre mai multe state membre, printre care si Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )