Libnet.ro
UNICEF

12:45

Antena 3, cea mai urmarita televiziune in 29 martie 2017

Antena3 Antena3,
Antena 3, cea mai urmarita televiziune in 29 martie 2017

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in 29 martie, ziua in care Ministrul Justitiei a prezentat raportul de evaluare a L. Kovesi si a lui Augustin Lazar, Printul Charles a sosit intr-o. continuă pe Antena3

29 martie in istorie: Americanii se retrag din Vietnam. Romania intra in NATO

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 29 martie .

(P) Lansare de carte Fata cu fragi de Lisa Stromme, un roman despre tumultoasa poveste de dragoste care a inspirat Strigatul lui Edvard Munch - miercuri, 29 martie ora 19.00

Editura Humanitas Fiction va asteapta miercuri, 29 martie, ora 19. 00 la Libraria Humanitas de la Cismigiu Bld. Regina Elisabeta nr. 38) la lansarea volumului Fata cu fragi de Lisa Stromme, recent aparut in colectia Raftul Denisei in traducerea Irinei Bojin, un roman despre tumultoasa poveste de dragoste care a inspirat celebrul tablou Strigatul de Edvard Munch.

De la camera de 27 de pasi, in care s-a invartit in 10 ani de inchisoare, la victoria in cea mai dura cursa. Povestea uluitoare a lui Tibi Useriu

Romanul Tiberiu Useriua castigat pentru al doilea an la rand cel mai dificil ultramaraton din lume, organizat la Cercul Polar. La 43 de ani, bistriteanul este un model de ambitie. Dar si de.

Cea mai PROFITABILA munca in Bangladesh pune VIATA oamenilor in PERICOL! Cu ce se ocupa localnicii (VIDEO)

In Bangladesh oamenii sunt pusi in pericol in fiecare zi. O munca profitabila pentru cine este in conducere, insa periculoasa pentru cei care o practica este reciclarea navelor. Mai mu.

Cea mai mare banca ruseasca iese de pe piata din Ucraina

Sberbank, cel mai mare grup bancar rusesc, isi vinde subsidiara din Ucraina, a carei functionare a fost afectata de sanctiunile autoritatilor si de blocajele impuse de activisti ca urmare a crizei dintre Moscova si Kiev.

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer. Cum se calculeaza suma cand sunt mai multe abateri

Odata cu cresterea salariului minim brut, de la 1 februarie au crescut si amenzile de circulatie. Pentru persoanele fizice, cea mai mare amenda poate fi de 2. 900 de lei. in cazul unui cumul de contraventii, amenzile se aduna, dar nu pot depasi 5. 800 de lei.

Enel incepe lucrarile de constructie la cea mai mare centrala fotovoltaica solara de pe continentul american

Enel SpA, prin filiala mexicana Enel Green Power Mexico EGPM), a inceput lucrarile de constructie la centrala fotovoltaica solara Villanueva de 754 MW in Viesca, statul Coahuila, fiind cea mai mare unitate solara in constructie de pe continentul american si cel mai mare proiect solar al Enel la nivel mondial.

Draexlmaier investeste 150 milioane de euro in extinderea a doua fabrici din Romania, dar inchide cea mai veche fabrica. 800 de oameni vor fi dati afara

Draexlmaier, una dintre cele mai mari companii din industria de componente auto, isi extinde afacerile in tara noastra, urmand a investi 150 de milioane de euro in extinderea a doua fabrici. in acelasi timp, Draexlmaier inchide cea mai veche fabrica din Romania si va disponibiliza 800 de oameni de la 1 iulie.

The Telegraph scrie despre satul britanic cu cea mai lenta conexiune la internet: Exista locuitori care se trezesc la ora 4 dimineata pentru a putea prinde o viteza decenta

Un sat din regiunea Tara Galilor numit Abererch este locul din MareaBritanie cu cea mai slaba viteza de internet, mai slaba decat la tabarade baza a Everestului. The Telegraph scrie ca viteza medie este de numai 2 Mbps, in timp ce in Regat cele mai bune conexiuni sunt de 40 Mbps.Internetul extrem de lent afecteaza micii intreprinzatori, unii dintreei fiind nevoiti sa se trezeasca la 4 dimineata pentru a-si rezolvadiversele treburi online si pentru a reusi sa trimita cateva banalee-mail-uri.

(P) AutoBild: Anvelopa PremiumContact 6 a fost cea mai buna din testare si eco-campioana

Hanovra, 10 martie 2017. In cadrul testului de mare anvergura al Autobild privind anvelopele de vara, noua anvelopa PremiumContact 6 s-a clasat pe primul loc din prima Incercare consultati editia 17/17). Revista a acreditat anvelopa cu „Cele mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )