Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antena TV Groupsi-a modificat sediul social din cladirea Grivco

Adevărul Adevărul,
Antena TV Groupsi-a modificat sediul social din cladirea Grivco

Antena TV Group, care detine licentele televiziunilor Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle TV si Zu TV, si-a mutat sediul social din cladirea Grivco Business Center din Bucuresti intr-un imobil din bulevardul Ficusului din Capitala, potrivit unor documente depuse la CNA si citate de Mediafax. continuă pe Adevărul

Antena TV Group si-a schimbat sediul social din cladirea Grivco in bulevardul Ficusului

Antena TV Group, care detine licentele Antena 1, Antena Stars, Euforia si Zu TV si-a modificat sediul social din cladirea Grivco Business Center intr-un imobil din bulevardul Ficusului, potrivit unor documente depuse la CNA si citate de Mediafax. La noua adresa mai au sediul, intre altele, Intact Production si Romantic FM. Schimbarea vine in conditiile in care cladirea Grivco se numara printre imobilele apartinand inculpatilor condamnati in dosarul ICA, a caror confiscare a fost decisa de instanta in august 2014, cand a fost condamnat Dan Voiculescu.

HSBC si-ar putea muta sediul central din Londra

HSBC Holdings Plc, cea mai mare institutie de credit din Europa, ar putea lua in calcul mutarea sediului sau central din Londra, dupa ce vor fi anuntate noile reglementari in sectorul bancar, conform anuntului facut ieri de Douglas Flint, presedintele institutiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )