Libnet.ro
UNICEF

00:07

Antena Play, platforma online a televiziunilor din Grupul Intact, se lanseaza pe 10 iunie

Adevărul Adevărul,
Antena Play, platforma online a televiziunilor din Grupul Intact, se lanseaza pe 10 iunie

Antena Play cuprinde cinci canale TV in regim live, News, Monden, Stars, TVNovela si ZU Channel. in ziua debutului, internautii vor putea urmari un concert exclusiv, necenzurat, cu Parazitii. continuă pe Adevărul

Intact Media Group lanseaza Antena Play, platforma online a televiziunilor trustului

Intact Media Group va lansa in curand o puternica platforma online. Antena Play se vrea cea mai spectaculoasa si puternica platforma video de divertisment din Romania, cu un continut relevant, ce cuprinde cinci canale TV in regim live si patru canale exclusive. Continue reading .

Antena Play, platforma online a televiziunilor Grupului Intact, se lanseaza pe 10 iunie

Antena Play, cea mai spectaculoasa si puternica platforma video de divertisment din Romania, cu un continut relevant, ce cuprinde cinci canale TV in regim live, patru canale exclusive, se lanseaza pe 10.

Portalul video al Intact, Antena Play, va functiona prin cinci canale: stiri, monden, emisiuni mai vechi, seriale si productiile radio Zu

Antena Play, platforma video pe care grupul Intact o va lansa pe 10 iunie, va include transmisii in direct, dar si mult continut de arhiva, potrivit unui comunicat Intact. Acesta precizeaza ca AntenaPlay. ro va fi cladita pe patru canale exclusive - News, Monden, Stars si TVNovela - carora li se va adauga ZU Channel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )