Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Antena3.ro va prezinta harta interactiva a alegerilor locale din 2020

Antena3 Antena3,
Antena3.ro va prezinta harta interactiva a alegerilor locale din 2020

Proiect urias demarat de site-ul antena3. ro pentru ziua alegerilor locale. O harta interactiva va arata la ora 21:00 care sunt rezultatele scrutinului in toate localitatile din tara. Pana atunci, puteti consulta pe antena3. ro, la sectiunea alegeri locale, cine sunt candidatii atat la primarii si consilii locale, cat si la consiliile judetene. Statistica arata date interesante, despre care ne vorbeste colegul nostru, Marius Ionita. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Este foarte important ca USR-PLUS si PNL si-au dat mana pentru Galati

Premierul Ludovic Orban a participat miercuri, 23 septembrie, la un eveniment electoral la Galati, alaturi de copresedintii USR Plus, Dan Barna si Dacian Ciolos. in cadrul evenimentului au fost sustinuti.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale in 2020: Din cauza pandemiei de COVID-19 intregul proces electoral a fost perturbat

In cursul zilei de miercuri, 23 septembrie, presedintele Romaniei a discutat despre organizarea alegerilor locale in timpul pandemiei de COVID-19, dar si despre masurile sanitare si de protectie, luate in.

Cum iti poti planifica un zbor, tinand cont de ultimele restrictii de calatorie. Harta interactiva

Una dintre cele mai cunoscute companii aeriene a lansat o harta interactiva cu ajutorul careia persoanele interesate isi pot planifica zborurile, cunoscand ultimele noutati privind resctrictiile.

MAI: Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite. Materialele raman sub paza

Toate buletinele de votpentru alegerile locale din 27 septembrie au fost tiparite, a anuntat Ministerul Afacerilor interne, marti. in acest moment se mai desfasoara activitatide preluare si.

Simona Halep Karolina Plisova 0-0, live video finala de la Roma. Pentru cel mai important titlu din 2020

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15:30, finala turneului WTA Roma, de categorie Premier 5. Vor fi 1. 000 de spectatori, conform reglementarilor stabilite de organizatori. Poate fi al treilea titlu consecutiv pentru Simona Halep, dupa cele obtinute la Dubai si la Roma. Simona Halep are 13 victorii consecutive in circuitul WTA, care au adus .

Ultimele calcule ale PSD inaintea alegerilor locale de duminica. Cum sta Firea in sondajele partidului

Cu doar cateva zile inainte de alegeri, social-democratii sunt optimisti. Surse din conducerea partidului sustin ca, potrivit ultimelor sondaje interne, PSD ar putea castiga mai mult decat a estimat pana acum. De altfel, in contextul epidemiei de coronavirus, PSD se asteapta la o prezenta redusa la vot, sub 40%, situatie care l-ar avantaja la rezultatul final al scrutinului.

IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2020 Participantii la Pilonul II au virat in cele sapte fonduri 4,42 miliarde de lei

Participantii la sistemul de pensii private obligatoriu Pilon II au virat, in primele sase luni din an, in cele sapte fonduri de investitii, suma de 4,42 miliarde de lei, se arata in cel mai recent raport privind sistemul de pensii private publicat vineri de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Contributia salariatilor la fondurile Pilon II este de 3,75% din salariul brut lunar.

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Productia de carbune a scazut cu peste 37%

Productia de carbune net a Romaniei a totalizat, in primele sapte luni ale anului in curs, 1,357 milioane de tone echivalent petrol, fiind cu 37,1% 800. 200 tep), mai mica fata de cea din perioada similara din 2019, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica INS).

BEC, precizari despre ziua alegerilor locale: Mesajul emis de sistemul informatic referitor la faptul ca un alegator ar fi votat la alta sectie de votare nu constituie proba absoluta a votului multiplu

Biroul Electoral Central BEC) vine cu precizari referitoare la procedura care trebuie urmata daca sistemul informatic semnaleaza ca un alegator care s-a prezentat la o sectie de votare a votat deja la o alta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )